Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lucian Goian este cu ochii pe dinamoviști și-i felicită pentru jocul din ultimele etape. Contra a adus un plus echipei


[starttext]




Lucian Goian



Dinamoviștii au fost felicitati pentru finalul bun de sezon și de Lucian Goian. Venirea lui Contra este cea mai mare realizare a alb-rosilor, e de parere fostul jucător din Ștefan cel Mare.


O singura infrangere a suferit Dinamo in campionat de la venirea lui Contra. Mai mult, alb-rosii s-au luptat si la titlu pana in ultima etapa si au castigat in premiera Cupa Ligii.

"Venirea lui Contra cred ca a imbunătățit foarte mult performanța echipei. S-a schimbat echipa, jocul echipei. Am încredere în Contra, în Mutu, sunt și prieteni, și cu siguranță vor face din Dinamo o echipă puternică", a declarat Lucian Goian în exclusivitate la Dolce Sport.

Din Australia, unde a jucat la Perth Glory, Goian a fost cu ochii și pe CFR, echipa alături de care a caștigat Cupa României, anul trecut.

"Cred că CFR a ramăs și va ramâne o forță a României. Nu trebuie să plătești mult. E important să ai ochi buni, și, CFR a avut ochi buni la fotbaliști", a mai spus Goian. 

Goian le-a batut obrazul ros-albastrilor pentru pretenţile de a revendica titlul la TAS.

"Ar fi o pată pentru campionat, pentru fotbalul românesc, pentru că o echipă a fost încoronată campioană. S-au bucurat, au făcut petreceri și acum, sincer, nu știu, nici jucătorii de la Steaua nu stiu cum ar reactiona daca ar primi trofeul", a mai spus Lucian Goian.



sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]


Comentarii