Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Foștii jucători dinamoviști îl avertizează pe Negoiță: "Oricât de antrenor e Contra, tot are nevoie de jucători" VIDEO

[starttext]
dinamo
Contra a semnat prelungirea contractului, iar acum prioritatea este aducerea de jucători. Legendele dinamoviste se tem ca lui Contra să nu i se întâmple la fel ca lui Andone.


Andone a acuzat mereu că i s-au adus prea târziu jucătorii promiși de conducere. De peste două săptămâni s-a încheiat play-off-ul. Până acum Dinamo nu a adus niciun jucător nou. Peste 12 zile Contra va striga adunarea pentru pregătirea de vară.

"Să sperăm că nu este prea târziu. Să sperăm că domnul Negoiță înțelege că ar trebui aduși doi sau trei jucători cel puțin" , a declarat Giani Kiriță.

"Contra sper să aibă șanse în continuare, să i se facă echipă. Cât o fi el de antrenor, tot depinde de ce jucători are" , a spus Gherorghe Mihali.sursa: www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii