Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Un fost campion al României și fostul secund al lui Reghecampf, suspendați pentru trucare de meciuri!

[starttext]




pariuri


Epaminonda Nicu, fost campion cu Unirea Urziceni, și fostul antrenor secund al lui Laurențiu Reghecampf la Snagov, Laurențiu Tudor, au fost suspendați pentru trucare de meciuri în perioada în care au activat la Unirea Tărlungeni.


GSP.RO, scrie că decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a FRF, iar meciul vizat este cel dintre Unirea Tărlungeni și CS Balotești (1-3) din acest sezon, când Laurențiu Tudor a intrat în vestiar și blocat ușa pentru ca antrenorul clubului, Adi Matei, să nu poată întra în timp ce el discuta detaliile.

Epaminonda Nicu a jucat 17 meciuri pentru Tărlungeni în acest sezon, însă după meciul cu Balotești a mai fost trimis în teren în doar trei meciuri. Investigația FRF s-a bazat pe un raport întocmit de SportRadar, care demonstrează că meciul a fost aranjat, iar pe lista celor sancționați de FRF se mai află și fostul vicepreședinte al Unirii Tărlungeni, Cristian Mătărău.

Mătărău a primit o suspendare de 10 luni și o amendă de 120.000 de lei, iar Epaminonda Nicu s-a ales cu trei luni de suspendare și o penalitate de 25.000 de lei. Laurențiu Tudor a fost suspendat 8 luni și va avea de achitat o amendă îm valoare de 90.000 de lei.


sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii