Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Dinamo încearcă să profite de o gafă a transfermarkt


[starttext]

Cei de la Dinamo caută un fundaș central pentru sezonul viitor, iar site-ul transfermarkt.de le-a dat o idee șefilor, după ce l-a transferat din greșeală, astăzi. pe ivorianul lui Den Haag, Wilfried Kanon, în lotul "câinilor". Pe site-ul specializat în cotele jucătorilor, fundașul central de 23 de ani apare dat ca viitor fotbalist al lui Dinamo, începând cu 1 iulie 2017, în urma unui transfer gratis. 

Contactacți telefonic, oficialii lui Dinamo au precizat că nu știu nimic de o venire a respectivului jucător. Totuși, văzându-i CV-ul, au decis să se intereseze de situația lui Kanon, care rămâne liber de contract pe 30 iunie!

"Noi îl știm pe Kanon de când juca în România. Are o cotă înteresantă și ne vom interesa de situația lui", au declarat oficialii lui Dinamo pentru GSP.ro. 

DINAMO, DAR DINAMO DIN RUSIA

Se pare că nemții de la transfermarkt.de au încurcat echipele. Sunt informații că internaționalul ivorian ar fi în negocieri cu o echipă din Rusia. Probabil că site-ul a vrut să bifeze în dreptul transferului Dinamo Moscova, și nu Dinamo București. 

ÎN OLANDA VIA BISTRIȚA ȘI CORONA BRAȘOV!

75.000 €
era valoarea de piață a lui Kanon la Bistrița, în 2012. Acum, e cotat pe transfermarkt la 1,5 milioane de euro!

Kanon a jucat de-a lungul carierei la juniorii lui Empoli, la Gloria Bistrița și Corona Brașov. Din 2014 este legitimat la ADO Den Haag, în prima ligă olandeză.  

Înainte de a ajunge în Olanda, Kanon a fost dorit de Dinamo, dar mutarea nu s-a efectuat pentru că președintele de atunci, Constantin Anghelache, a vrut ca acesta să dea probe, iar Nicolae Manea, antrenorul de atunci al Coronei Brașov, nu a fost de acord.

În prezent, Kanon este titular în naționala Coastei de Fildeș și a jucat 31 de meciuri în sezonul trecut din Olanda.

20 de mecuri
și un gol marcat are Kanon în naționala Coastei de Fildeș, cu care a câștigat Cupa Africii pe Națiuni

MARI PROBLEME MEDICALE ȘI LEGALE

Într-un interviu acordat pentru Prosport, înainte de a muri, în 2014, Nicoale Manea a spus că l-a dus pe Kanon la trei medici cardiologi, care i-au spus să îl trimită acasă pentru că are probleme cu inima și va muri pe teren. Ulterior, acesta a primit vizita de la INMS și a fost legitimat la Gloria și Corona Brașov.

În 2014 a plecat gratis la Den Haag, dar presa olandeză a scris că suma de transfer ar fi fost de 200.000 de euro.

Ulterior, jucătorul a fost operat pe inimă. În 2015, acesta ar fi lipsit de la 3 meciuri ale naționalei, din cauza problemelor la inimă. În plus, tot în 2015 a fost dorit de Lille, dar a căzut vizita medicală.

În prezent, Kanon a fost dat în judecată de avocata Lucia Bianco, cea care l-a adus în Europa la 15 ani. Fotbalistul trebuie să îi plătească 169.000 de euro avocatei și are conturile blocate.

22.000 €
este salariul lunar al lui Kanon în Olandasursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii