Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primul lor trofeu câștigat împreună: Contra și Mutu s-au pozat alături de Cupa Ligii

[starttext]










Adrian Mutu, în calitate de director general al clubului Dinamo, și Cosmin Contra, antrenorul principal de pe banca ”roș-albilor”, au câștigat primul lor trofeu, Cupa Ligii, după victoria la pas în finala cu ASC Poli Timișoara. Mutu a postat o fotografie în care este alături de ”Guriță” și țin în mână primul lor trofeu.


Directorul general al ”câinilor” a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de antrenorul principal și trofeul Cupei Ligii. Primul de altfel în această formulă. Adi Mutu este cel care l-a adus pe Cosmin Contra în calitate de antrenor la Dinamo, după plecarea lui Ioan Andone, ceea ce arată că relaţia dintre cei doi este una foarte bună. Mutu şi Contra au fost colegi la echipa naţională în perioada 2000 - 2010, când naţionala a reuşit două calificări importante, la Euro 2000 şi Euro 2008.


Pentru dinamoviști urmează acum o scurtă vacanță, dat fiind faptul că antrenorul principal a stabilit deja programul cantonamentului dinaintea sezonului în care "câinii roşii" speră să ia din nou titlul, după o pauză de 11 ani. Echipa va merge trei săptămâni în Slovenia. Dinamoviștii vor pleca spre Maribor pe 15 iunie şi se va întoarce pe 6 iulie. Pentru că este o perioadă lungă, jucătorii vor avea la mijlocul perioadei două zile libere în care fiecare va putea face ce-şi doreşte.

Şi Mutu cu departamentul de scouting chiar vor avea de lucru pentru că se anunţă multe modificări în lot. Dielna, Palic, Penedo şi Cerniauskas îşi încheie contractele şi probabil că că doar ultimul va rămâne la echipă, plus că sunt solicitări concrete pentru cei mai buni jucători ai echipei: Filip, Nedelcearu şi Hanca. "Dacă va fi să plece vreunul dintre cei doriţi, atunci se va întîmpla doar pe bani serioşi", a declarat Contra.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii