Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii fac haz de necaz: "Cei care au plecat cu scaunele sunt invitați să le returneze"


[starttext]









Clubul Sportiv Dinamo, de care aparține stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, le-a reproșat pe un ton extrem de dur oficialilor echipei de fotbal că i-au îndemnat pe fani să demonteze scaunele după meciul cu Astra, din ultima etapă, iar efectele noii neînțelegeri deja se văd.


Directorul sportiv Ionel Dănciulescu, primul vizat, i-a oferit deja o replică lui Marius Bacria, administratorul general de la CS Dinamo și nu au rămas indiferenți nici suporterii, care iau peste picior atitudinea celor care s-au arătat deranjați de dispariția scaunelor din peluză.

"Cei care au plecat cu scaunele din PCH, după meciul cu Astra, sunt invitați să le returneze", au scris, marți, administratorii paginii de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.



"Când a invitat spectatorii ca după jocul cu Astra să ia acasă câte un scaun din stadion, aceștia l-au ascultat şi au luat 325 scaune, după inventarul făcut de cei de la CS Dinamo după meci. Solicităm CS Dinamo să confirme cifra și cine va suporta paguba produsă", i-a reproșat Marius Bacria lui Dănciulescu, potrivit Gazetei Sporturilor.

Fostul atacant i-a răspuns în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1: "Am înțeles că se face tam-tam de acele 300 și ceva de scaune. Am spus la un moment dat, la ultima conferință de presă, sub formă de glumă, că le dau voie suporterilor să ia toate scaunele. Că a luat lumea acele scaune... se vor plăti, așa cum s-au plătit de fiecare dată consumabilele de la stadion. Să vină nota de plată și eu, personal, mă voi duce la departamentul financiar pentru a le plăti. Mă descurc, găsesc oameni binevoitori, care iubesc Dinamo. Plătesc!".




sursa: www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii