Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Au găsit înlocuitor pentru Nemec! A dat 25 de goluri în 26 de meciuri!

[starttext]









Dinamo se pregăteşte de multe „mişcări de trupe” în această vară. Până în acest moment, se ştiu câţiva dintre jucătorii care vor părăsi echipa, şi sunt nume destul de importante: portarii Jaime Penedo şi Vytautas Cerniauskas, fundaşii Claude Dielna şi Romera Navarro şi mijlocaşul Antun Palic. Aceştia sunt la final de contract, însă există şi fotbalişti care este posibil să părăseacă echipa datorită unor oferte venite de la cluburi din străinătate. Iar primii vizaţi sunt Sergiu Hanca, dorit în Belgia şi Franţa, şi Adam Nemec, jucător cu ofertă din Rusia.


 Iar „câinii” s-au mişcat destul de repede pentru a găsi un înlocuitor pentru eventualitatea în care vor fi nevoiţi să accepte o ofertă pentru Adam Nemec. Dacă ruşii de la Rostov vor face o ofertă consistentă, jucătorul va fi cedat, iar o parte din banii pe care îi vor primi vor fi reinvestiţi într-un înlocuitor. Iar acesta este Adrian Petre de la UTA. Atacantul este monitorizat de dinamovişti încă din toamna trecută, iar în iarnă s-a făcut o ofertă pentru el, dar cele două părţi nu s-au înţeles atunci. Aşa că Dinamo s-a reorientat spre Rivaldinho, care era şi liber de contract, iar fiul celebrului Rivaldo a ajuns în „Ştefan cel Mare”. 



sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii