Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Străinii lui Dinamo au plecat în vacanță! Anunțul făcut de Palici + ce au zis Busuladzici și Marici

[starttext]









Străinii lui Dinamo au plecat în vacanță după ce au reușit să câștige alături de echipa lor Cupa Ligii României în finala cu ACS Poli Timișoara, scor 2-0. 



Luka Marici, Azer Busuladzici și Antun Palici au vorbit despre sezonul tocmai încheiat, dar și despre viitorul la formația din "Ștefan cel Mare"

CE A ZIS MARICI:

"A fost un final bun de sezon. Am câștigat un trofeu, a fost important pentru noi, din păcate am pierdut titlul, dar pot să spun că a fost un final grozav. Planul meu e să plec în vacanță, să mă odihnesc și după vom vedea. Mai am contract încă un an, așa că pot să mă odihnesc în vacanță și apoi vom vedea la începutul sezonului viitor", a declarat Luka Marici pentru TV Dolce Sport. 

CE A ZIS BUSULADZICI:

"Palic este un tip foarte bun și un fotbalist foarte bun. Nemec trebuie să vedem și el dacă va rămâne sau nu. Eu vreau să rămână, cum îmi doresc să rămână și Palic, pentru că este un om extraordinar, un fotbalist extraordinar. A făcut multe pentru echipa asta și este și căpitanul nostru" , a spus Azer Busuladzici.

CE A ZIS PALICI:

"Urmează să iau o decizie importantă pentru mine. Vom vedea ce situație va fi, ce jucători vor rămâne sau care vor pleca. După asta, vom ști ce să spunem. Cum am spus și anul trecut, depinde. Acest sezon, în septembrie, am pierdut doi jucători importanți. Și în iarnă alți trei jucători importanți. Să spunem că a fost o schimbare mare pentru noi, acum am reușit să scoatem niște rezultate bune până la final, dar vom vedea pentru sezonul viitor", a declarat Antun Palici.




sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii