Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Laurențiu Brănescu invitat special la finala UEFA Champions League


[starttext]









Sâmbătă seara, Juventus și Real Madrid se întâlnesc la Cardiff, în finala UEFA Champions League. La marele meci va fi prezent și portarul lui Dinamo, Laurențiu Brănescu, care a fost împrumutat de torinezi în Ștefan cel Mare.


Portarul roș-albilor a dezvăluit că a fost invitat de Juventus la partida cu Real Madrid, acolo unde vor ajunge și antrenorii Cristi Dulca și Emil Săndoi.

"Nu m-a surprins invitația. Am avut bilete și la meciul cu Barcelona (n.n. 3-0, în sferturile UCL), dar nu am putut să merg, deoarece aveam o convocare la naționala de tineret.

La meci vor merge și Cristi Dulca și Emil Săndoi, antrenorii mei de la tineret. Ne vom întâlni vineri seara, la Londra, iar de acolo vom pleca spre Cardiff", a povestit Brănescu, pentru digisport.ro.

De la plecarea lui Brănescu (2015), lotul lui Juventus s-a schimbat destul de mult, însă dinamovistul a rămas apropiat de torinezi, asta deși nu a bifat niciun meci pentru echipa mare.

"Au mai rămas, cred, vreo 6-7 jucători, în frunte cu Buffon, Chiellini, Bonucci, Barzagli. Buffon chiar își dorește foarte mult Liga Campionilor, după două finale pierdute. Poate că a treia va fi cu noroc, mai ales că este posibil să se termine și un ciclu. Real joacă însă foarte bine de ceva timp, dar și Juventus este mai matură decât la finala cu Barcelona. Normal că îmi doresc să apăr la un moment dat poarta lui Juventus, însă acum visul meu este să câștig campionatul cu Dinamo".

Acum 2 ani, tot cu Allegri pe bancă, Juventus a fost învinsă la Berlin de Barcelona, în finala UCL, scor 1-3. Rakitic, Suarez și Neymar au înscris pentru catalani, în timp ce Morata a punctat pentru italieni.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii