Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo negociază pentru doi jucători. Putea lua peste un milion de euro, dar mai speră doar la 400.000


[starttext]








Cosmin Contra îi va putea avea sub comanda lui pentru noul sezon pe Valentin Lazăr și pe Paul Anton. Clubul Dinamo se baza pentru bugetul de transferuri pe jumătatea de milion de euro pe care trebuia să-i primească în schimbul lui Lazăr de la conducerea lui Al Sailiya, dar și pe cei 700.000 de euro pe care ar fi putut să-i încaseze în schimbul lui Anton, de la Getafe.


Din informațiile aflate de colegii de la Fotbal Club, se pare că cei de la Al Sailiya oferă 400.000 de dolari pentru un transfer definitiv, în timp ce Dinamo solicită 400.000 de euro și să fie virați într-o singură tranșă. 200.000 de euro au achitat arabii pentru Lazăr atunci când l-au împrumutat de la echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare.

”Situația lui Lazăr nu s-a decis încă. Suntem în negocieri cu cei de acolo. Ei vor să dea o sumă, noi dorim altă sumă pentru un transfer definitiv. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Sunt discuții legate de modalitatea de plată.

În contract, suma era 500.000 de euro. Eu, unul, m-aș mulțumi cu Lazăr în forma lui cea bună, pe care a avut-o înainte să plece”, a declarat Ionel Dănciulescu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

8 meciuri, un gol și 4 pase de gol are Lazăr pentru Al Sailiya.

Un milion de euro este cota de piață a lui Lazăr, conform transfermarkt.com.

Sanse mici și pentru Anton să mai continue la Getafe
Dănciulescu a vorbit și despre situația lui Paul Anton. Fostul căpitan al ”câinilor” a fost împrumutat de Dinamo la Getafe pentru 150.000 de euro, iar dacă spaniolii doresc să-l achiziționeze vor trebui să mai achite 700.000 de euro. Din informațiile Digi Sport, se pare că cei de acolo vor dori să-l oprească doar în cazul în care vor promova în La Liga.

Șansele ca acesta să rămână la Getafe sunt însă destul de mici. Conform lui Ionel Dănciulescu, cei de acolo nu au achitat încă cei 150.000 de euro.

”Cei de la Getafe nu au plătit suma de bani pe care trebuiau să o dea pentru Anton și sunt șanse mari ca acesta să revină la noi. Din punctul meu de vedere, ar fi o lovitură bună să revină Paul. Din ce știu eu, și Contra mai are de luat bani de acolo”, susține Dănciulescu.

29 de meciuri și două goluri are Anton pentru Getafe.

1 milion de euro este cota de piață a lui Anton, conform transfermarkt.com.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii