Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sume uriașe pentru sport! Echipele de fotbal pot profita după ordonanța Guvernului » Dinamo și FCSB pot primi 55 de milioane de euro!

[starttext]










Ordonanţa adoptată de actualul Guvern, conform căreia autorităţile locale pot aloca spre structurile sportive până la 5 la sută din bugetul pe un an, oferă perspective financiare formidabile pentru sportul românesc, în general, și pentru fotbal, în mod special.


Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a făcut un calcul legat de bugetele Primăriilor din țară și prezintă sumele pe care echipele de fotbal le-ar putea încasa de la bugetul de stat.

De exemplu, Capitala, cu un buget total de 1,1 miliarde de euro, şi-ar permite şi un efort de 55 de milioane de euro pentru sport: buget pe care nu-l ating împreună, nici măcar la jumătate, FCSB, Dinamo, la fotbal, plus echipa de handbal feminin, CSM Bucureşti!

Alt exemplu: Aradul va avea disponibile pentru sport aproape 8 milioane de euro, în condiţiile în care UTA, formația-fanion a oraşului, care are şanse mari de promovare în Liga 1, a avut un buget de sub 800.000 de euro pe parcursul acestui sezon. Adică de 10 ori mai puţin decât ce ar însemna investiţia Primăriei!

 clipboard01

În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală poți citi toate detaliile legate de sumele de bani care pot fi investite în sport de la bugetul de stat, plus ce echipe ar putea reveni și ce formație ar avea un buget record.

Alte subiecte exclusiv print:

ANALIZĂ Dică, antrenorul acronimelor: de la SCM la FCSB » Trece de la echipa lipsită de marca FC Argeș, la clubul deposedat de brandul Steaua
INTERVIU Porumboiu: "Burleanu e de 100 de ori mai nociv decât Sandu!"
Veştile proaste pentru FCSB nu se mai opresc! Ce adversari ar putea avea în preliminariile UCL
Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii