Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra, dezvăluire ULUITOARE: "Dacă nu se respectă ceea ce am cerut, plec". De ce clauze depinde rămânerea la Dinamo

[starttext]




Contra


Chiar dacă a semnat prelungirea contractului, viitorul lui Contra la Dinamo rămâne incert. Antrenorul a explicat la Dolce Sport ce clauze există în noua înțelegere. Interviul integral cu Cosmin Contra îl veți putea urmări sâmbătă, de la ora 19:00, pe Dolce Sport 1.

"Am avut o primă discuție la începerea play-off-ului, dar nu a fost nimic foarte serios, eram concentrat pe meciurile care urmau. Am discutat serios cu vreo trei săptămâni înainte de terminarea campionatului.

Dacă nu se respectă ceea ce am cerut, exită posibilitatea să plec. De altfel, pot pleca dacă voi avea o ofertă din Spania sau din alt campionat puternic, am o clauză de eliberare. În fotbal se pot întâmpla multe. Deocamdată, gândul meu este aici, încep pregătirea echipei, facem programul, ne uităm după jucători și încercăm să facem o echipă echilibrată.

Ceea ce pot să spun este că există clauze în contract care specifică foarte clar posibilitatea ca eu să plec, dacă nu se îndeplinesc anumite condiții" , a declarat Cosmin Contra pentru Dolce Sport.




sursa: www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii