Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Reunire în Italia » Palici trebuie să ofere un răspuns dinamoviștilor în 48 de ore


[starttext]Antun Palici își petrece vacanța alături de familie, la Zagreb, dar a plecat câteva ore pentru a se întâlni la Trieste, în Italia, cu bunul său prieten Miha Mevlja, fostul căpitan al dinamoviștilor, acum în Rusia la FC Rostov.


Cei doi se vizitează în fiecare vacanță, ultima oară fundașul venind la București iarna trecută, pentru a petrece câteva zile în Capitală. Pentru Mevlja a fost ușor să ajungă la Trieste, slovenul având casa la Lokev, la câteva minute de granița italiană. 

În ceea ce-l privește pe mijlocașul croat, el trebuie să dea până vineri un răspuns privind prelungirea contractului cu "câinii".

Dinamo i-a făcut o ofertă concretă lui Palici - 9.000 de euro pe lună -, însă actualul căpitan al roș-albilor n-a oferit încă un răspuns celor din Ștefan cel Mare.

Antun ia în calcul varianta de a continua la Dinamo, dar, în același timp, așteaptă și ceva din străinătate. Există și posibilitatea ca actualul salariu oferit mijlocașului să fie îmbunătățit, în cazul în care Palici va dori să continue în Ștefan cel Mare.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii