Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Andone a analizat parcursul lui Contra la Dinamo: "Eu n-am avut norocul lui"


[starttext]
Ioan Andone îl felicită pe Cosmin Contra pentru parcursul fantastic pe care l-a avut la Dinamo, reușind să califice echipa în cupele europene după o pauză de 5 ani. 


”Bravo lui Cosmin, a reușit lucruri extraordinare după mine la Dinamo!”, a spus Ioan Andone la ”Stop pe piept”, emisiunea de la Radio Național FM, continuând:

”Mie, spre deosebire de el, mi-au lipsit trei lucruri. Norocul, arbitrajele, care m-au dezavantajat clar în șase jocuri, și stabilitatea lotului. În timpul campionatului mi se vindeau jucătorii și nu s-au adus alții în schimb.

Gnohere ba pleca, ba nu mai pleca. Pe Romera, Nistor, Penedo, May, Busuladzic și Nemec eu i-am adus la Dinamo, fără sume de transfer. Bani s-au dat doar pe Popa, atacantul venit de la Târgoviște. Îmi pare rău că nu l-am avut mai devreme pe Dielna, un jucător foarte bun, adus de Mutu.

Adrian putea să facă transferuri, dar nu putea fi director general, nici nu știa ce înseamnă funcția asta. Mi s-a reproșat că n-am comunicat mai mult cu el, dar mie nu-mi mai trebuie sfaturi după aproape 30 de ani de antrenorat.

Iar cei care mi-au strigat demisia probabil c-au fost puși să strige. Să nu se uite că eu am renunțat la o clauză de 150.000 de euro ca ei să poată merge mai departe. Am făcut-o pentru binele lui Dinamo”, a spus Andone la "Stop pe Piept".


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii