Ultima Postare

Câți bani injectează noul sponsor în Dinamo? Vezi aici!

  Dinamo a semnat oficial contractul cu Superbet înainte de startul Superligii și deja joacă purtând noul  sponsor pe tricouri. Casa de pariuri va oferi între 800.000 și 1.000.000 de euro pe sezon pentru „câinii  roșii”, în funcție de performanțele echipei. Totuși, parteneriatul de imagine a fost stabilit după negocieri intense. Iată detaliile aflate de GSP . Săptămâna trecută, Dinamo a făcut o mutare semnificativă pentru club prin oficializarea parteneriatului  cu Superbet, noul sponsor principal al echipei. Echipa din centrul Capitalei continuă colaborarea cu  companii de pariuri, după ce în ultimii ani a avut parteneriate de imagine cu Unibet, 888 Casino și Win2. Renovatio reprezintă acum „oamenii cu banii” de la Dinamo, reprezentanții companiei urmând să preia și cea mai mare parte din acțiunile lui Eugen Voicu în cadrul societății Red&White, care se ocupă de conducerea grupării. Superbet aduce mai mulți bani la Dinamo decât Win2. În sezonul revenirii în

Post Top Ad






Andone a analizat parcursul lui Contra la Dinamo: "Eu n-am avut norocul lui"


[starttext]








Ioan Andone îl felicită pe Cosmin Contra pentru parcursul fantastic pe care l-a avut la Dinamo, reușind să califice echipa în cupele europene după o pauză de 5 ani. 


”Bravo lui Cosmin, a reușit lucruri extraordinare după mine la Dinamo!”, a spus Ioan Andone la ”Stop pe piept”, emisiunea de la Radio Național FM, continuând:

”Mie, spre deosebire de el, mi-au lipsit trei lucruri. Norocul, arbitrajele, care m-au dezavantajat clar în șase jocuri, și stabilitatea lotului. În timpul campionatului mi se vindeau jucătorii și nu s-au adus alții în schimb.

Gnohere ba pleca, ba nu mai pleca. Pe Romera, Nistor, Penedo, May, Busuladzic și Nemec eu i-am adus la Dinamo, fără sume de transfer. Bani s-au dat doar pe Popa, atacantul venit de la Târgoviște. Îmi pare rău că nu l-am avut mai devreme pe Dielna, un jucător foarte bun, adus de Mutu.

Adrian putea să facă transferuri, dar nu putea fi director general, nici nu știa ce înseamnă funcția asta. Mi s-a reproșat că n-am comunicat mai mult cu el, dar mie nu-mi mai trebuie sfaturi după aproape 30 de ani de antrenorat.

Iar cei care mi-au strigat demisia probabil c-au fost puși să strige. Să nu se uite că eu am renunțat la o clauză de 150.000 de euro ca ei să poată merge mai departe. Am făcut-o pentru binele lui Dinamo”, a spus Andone la "Stop pe Piept".


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii