Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Noi contre între CS Dinamo și ACS FC Dinamo!

[starttext]










CS Dinamo încearcă rezilierea contractului de asociere cu ACS FC Dinamo, societatea lui Nicolae Badea, prin forță.



Conform surselor GSP.ro, acum două zile, clubul sportiv prezidat de Monica Iagăr a trimis pe adresa societății de insolvență care se ocupă de Dinamo o adresă prin care cere rezilierea în baza unei datorii de 1,5 milioane de lei.

Contactat de GSP.ro, administratorul general al ACS FC Dinamo, Marius Bacria, a confirmat sesizarea Monicăi Iagăr, dar spune că lucrurile stau taman invers:

"CS Dinamo a transmis administratorilor judiciari ai societății noastre o adresă prin care le solicită să dispună rezilierea contractului de asociere dintre părți, invocând o datorie de aproximativ 1,5 milioane de lei.

Datorie făcută după intrarea în insolvență și neachitată până în prezent, spun ei. Deci o așa zisă datorie curentă, care ar fi trebuit să fie deja achitată. Adevărul este cu totul altul!

În prezent, cei de la CS Dinamo nu sunt creditorii noștri, ci debitorii.

Adică, pe înțelesul tuturor, ei au să ne dea nouă bani. Referindu-ne strict la sumele ce fac obiectul solicitării în cauză, adică la perioada după intrarea noastră în insolvență, nu numai că nu avem nicio datorie la ei, dar le-am achitat și o sumă de aproximativ 50.000 de lei în plus. Nu solicităm returnarea acestei sume, o considerăm pur și simplu o plată în avans".

Contactat de GSP.ro, președintele CS Dinamo, Monica Iagăr, s-a limitat să declare: "Ce mă tot sunați de la GSP atât? Nu știu despre ce bani vorbești tu. Noi am cerut falimentul lui ACS FC Dinamo. Când eram campioană nu mă sunați așa des ca acum!".


"În ultimele luni am solicitat insistent un punctaj contabil între societăți, dar cei de la CS au tot refuzat. Într-un final au acceptat, dar de atunci au trecut două luni si n-au acceptat încă efectuarea punctajului contabil"
Marius Bacria, administrator general ACS FC Dinamo


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii