Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Hanca dezminte plecarea de la Dinamo: "Nu mă gândesc la transfer"

[starttext]





FOTO: CRISTI PREDA



Sergiu Hanca, mijlocaşul de 25 de ani al lui Dinamo, a dezminţit informaţiile apărute astăzi, conform cărora ar fi supărat pe propria conducere din cauza faptului că s-ar fi împotrivit transferului acestuia la Lille. 

"Eu nu știu despre vreo ofertă, nici cei de la club nu mi-au zis nimic. E adevărat că am o clauză de reziliere de 800.000 de euro. Momentam mă gândesc la echipa națională, nu la vreun transfer.

Nu există niciun conflict între mine şi conducerea clubului. Sunt de un an şi jumătate aici şi nu am întâmpinat nici măcar o dată vreo problemă sau dispută în colaborarea noastră. 

Nu se pune problema să plec la vreo altă echipă din România, doar în străinătate", a declarat Hanca, conform TV Dolce Sport.

1.250.000 €
e cota de piaţă a dinamovistului, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Sergiu Hanca este unicul dinamovist convocat pentru "dubla" cu Polonia și Chile. Mijlocașul este la a doua convocare la națională, după ce Daum l-a chemat și pentru meciul cu Danemarca din martie, încheiat 0-0. Hanca a fost doar rezervă în acel meci.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii