Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






La handbal feminin, nici bătaie nu am știut să luăm!


[starttext]







Am fost întrebată acum două săptămâni, de ce nu merg la handbal feminin. Și am fost. Momentul adevărului pentru echipa clubului de suflet, la handbal feminin, a fost dureros! Nu am făcut pasul decisiv, să fim acolo sus lângă "dulăii campioni" ai handbalului masculin! 
Am fost alături de echipă, în galeria "alb-roşie"! Am parcurs contratimp la volanul mașinii, prin ploaie un drum de peste 200 km până la Sfântu Gheorghe, unde a avut loc meciul decisiv cu CSM Unirea Slobozia. Suporterii au fost la datorie la acea "finală" de la Sfântu Gheorghe, s-a văzut din videoclipurile postate! 
"Lupoaicele" nu au fost în cea mai bună formă, nu au făcut spectacol, cu toate că au muncit un an întreg. Fetele noastre nu au fost "flămânde"de izbândă și au rămas la final de meci cu lacrimi în ochi, așa cum au fost și înaintea barajului. Fetele noastre nu au fost "lupoaice" și nici bătaie nu au știut să ia! Cum să pierzi un meci de promovare, la două goluri diferență?! Atunci pentru ce să promovăm dacă nu putem bate la scor?! În Liga Națională ne-ar fi așteptat competiții cu echipe mult mai valoroase! 
Am văzut o echipă cu vlagă, cu ambiție care a  luptat pentru promovarea în Liga Naţională, dar nu era echipa noastră, ci era echipa Sloboziei!
Legat de scandalul creat, în urma nepromovării în Liga Națională, sunt convinsă că vor apare comunicate oficiale de la factorii responsabili implicați și am încredere că vor clarifica situația confuză! Cu toate că gura lumii nu o astupă nici pământul, rușinos este faptul că "unele persoane" își justifică înfrângerea prin "sare și piper" în articole de scandal după înfrângere în loc să sesizeze în timp util organele abilitate, pentru a fi eliminate eventualele "deficiențe". Cine a fost la meci, a văzut diferența de valoare, care a înclinat substanțial balanța în favoarea fetelor din Slobozia! 
Abia azi am scris acest editorial despre acel meci pierdut la două goluri! Din respect pentru clubul Dinamo, spun doar atât: noi cei care am fost acolo, am văzut un meci slab, în care jocul echipei nu a "confirmat" profesionalismul necesar promovării! 
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!


Articol scris de: Ranete Aurora

sursa photo: www.facebook.com/DinamoHandbalFeminin

[endtext]

Comentarii