Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cagliari sau Dinamo Moscova pentru Filip: soţia vrea în Italia!


[starttext]








Steliano Filip ar putea face în această vară pasul spre transferul mult visat. Filip a fost văzut de conducătorii dinamovişti drept principalul produs de export al echipei în ultimii ani, jucătorul având toate caracteristicile necesare pentru acest lucru: e tânăr şi s-a impus şi ca titular în majoritatea partidelor naţionalei României din ultima vreme. 

Evoluţiile excelente din ultima vreme ale lui Filip au adus în tribune mai mulţi scouteri de la formaţii importante şi mult mai potente financiar decât Dinamo. Iar cu două dintre ele au şi demarat discuţii concrete pentru transferul fundaşului de 23 de ani. Este vorba de Cagliari şi de Dinamo Moscova.
20.000 de euro pe lună salariu!


Cele mai avansate sunt negocierile cu Cagliari, formaţia din Sardinia care este în acest moment pe locul 13 în Serie A, cu doar o etapă înainte de finalul sezonului. Prin intermediul impresarilor, italienii i-au transmis şi jucătorului o propunere de salariu, aceasta fiind de 20.000 de euro lunar. Ar fi o creştere salarială foarte importantă pentru Filip, care are un contract de doar 4.500 de euro pe lună în „Ştefan cel Mare” 


Un factor important pentru transferul lui Steliano în Sardinia este şi soţia sa, Bianca. Aceasta urmează să nască în curând, iar proaspăta doamnă Filip îşi doreşte ca fotbalistul să ajungă în Serie A, considerând că Moscova nu e un loc tocmai propice pentru a se muta. Rămâne de văzut şi ce părare are clubul din „Ştefan cel Mare” şi ce ofertă îi va conveni mai mult.



sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii