Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un apropiat al lui Mutu a dezvăluit planurile "Briliantului": "Vrea să devină antrenor!"

[starttext]






În prezent manager general la Dinamo, Adrian Mutu nu a renunțat la ideea de a deveni antrenor.


Cristi Bobar, fostul oficial al lui Dinamo și un apropiat al lui Mutu, a dezvăluit planurile fostului jucător al Fiorentinei.

"Când îşi va obţine licenţa sunt sigur că va coborî în iarbă. Era apreciat de jucători în acea perioadă la ASA Târgu-Mureş. Vorbeşte foarte multe limbi, se face înţeles şi de jucătorii străini şi părerea mea este că va deveni antrenor", a spus Bobar, pentru ProSport.

"Deși abia s-a încheiat sezonul pentru echipele din play-off, Mutu caută să o întărească pe Dinamo, pentru ca roș-albii să se bată cu adevărat la titlu", a mai afirmat Bobar, președintele celor de la Cetate Deva.

"Cesare Prandelli este exemplul meu, mi-ar plăcea să ajung ca el într-o zi. Visez să antrenez Fiorentina, am vorbit deja cu preşedintele Andrea Della Valle. O voi lua de jos. Mi-ar plăcea să mă întorc la Florenţa şi să pregătesc pentru început jucătorii tineri", spunea Mutu, anul trecut.

În noiembrie 2016, Mutu a obținut licența B UEFA de antrenor, iar anul trecut a și pregătit-o pentru scurt timp pe ASA Târgu Mureș, după despărțirea ardelenilor de Petre Grigoraș.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii