Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra a clarificat situația lui Dinamo. Cine pleacă, cine vine și ce strategie și-a făcut pentru noul sezon

[starttext]




Contra



Dinamo a încheiat bine actualul sezon. Cosmin Contra a reușit să aducă un trofeu în vitrina roș albilor și pregătește strategia pentru anul următor. 


"Am făcut o strategie, acum depinde un pic și de bugetul echipei. Vom vedea, eu mi-am exprimat un pic dorința, ceea ce vreau să aduc ca să îmbunătățesc lotul echipei. Am și spus conducerii ce jucatori aș dori să plece, unii au contract, unii termină contractul. Dintre jucatorii care au dus greul, un Palic care are oferta de renovare din partea noastra, un Dielna", a declarat Cosmin Contra la Dolce Sport.

"Nu se știe niciodată ce se întâmplă cu Cerniauskas, a plecat deocamdată, dar, nu se știe. Dielna, încercam să îl pastram. Acum, depinde și de el. Are oferte mult mai bune am inteles, de la echipe care vor juca direct in Liga Campionilor, APOEL din Cipru, PAOK din Grecia. Acuma depinde si de el ce isi doreste. Noi i-am facut o oferta si clubul a facut un efort ca sa il retina, acum nu poti să faci mai multe. Lazăr, da, dacă revine, îl vreau. 

Anton, eu am vorbit personal si cu directorul sportiv de la Getafe si cu patronul echipei, cu președintele echipei, Angel Torres. Mi-au zis ca nu vor activa clauza de cumparare si, acum, depinde de impresarul lui daca ii va gasi alta destinatie sau va reveni la Dinamo. Bineinteles, orice jucator valoros ma intereseaza", a spus Cosmin Contra la Dolce Sport.

Cosmin Contra a clarificat și situația lui Sergiu Hanca, supărat că nu este lăsat să plece. 

"Mie nu mi s-a părut supărat. Chiar am vb cu el imediat dupa finala Cupei, la masa data de patronul echipei si mie nu mi s-a parut suparat. Și, din punctul meu de vedere, nu stiu dacă spun prostii, dar Sergiu Hanca cred ca are o clauză de reziliere de 800.00 de euro, care pentru un jucător cu evolutia pe care a avut -o si cu progresul pe care l-a avut anul trecut, nu cred ca sunt bani mulți", a mai spus Contra în exclusivitate la Dolce Sport.


sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii