Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


"Dulăii" campioni, la două victorii de event!


[starttext]După ce au adus Cupa României în Ștefan cel Mare, dulăii campioni s-au calificat în finala Ligii Naționale! Cupa României a fost un cadou-omagiu adus de ziua clubului DINAMO! 
Avem Cupa României, azi începe lupta pentru primul EVENT! Deseară vom fi alături de dulăii campioni! Cunoaștem spiritul Dinamo, la handbal: "suntem 8" alături de copiii noștri! 
Ne așteptăm ca "dulăii” să joace din adâncul inimii pentru galeria de nota zece! Cea mai frumoasă galerie din România, este renumită și în Europa după evoluțiile echipei de handbal în Liga Campionilor! 
La handbal masculin, fiecare victorie, este dedicată lui Marian Cozma, care ne vegheaza ca înger simbol, alături de Cătălin Hîldan! Sub tabela de marcaj, stă fotografia lui Marian Cozma: “Ești forța noastră!”
Dulăii sunt mândria noastră! Este de apreciat că de 35 de ani de zile, la handbal masculin, DINAMO este acolo sus, pe locul unu sau doi! 
Iubim dulăii din adâncul INIMII! Sezonul trecut, 2015-2016, Dinamo a fost câștigătoare a tilului de campioană în Liga Națională și a Supercupei României la  handbal masculin! 
În sezonul actual, avem CUPA și ne luptăm pentru titlul de campioană în Liga Națională! Avem șansa primului EVENT! Să fim alături de DULĂII CAMPIONI! 
Suntem la două victorii de event! Se aude deja strigătul de luptă: Augh Augh Augh!
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!


Articol scris de: Ranete Aurora

sursa photo: www.csdinamo.eu

[endtext]

Comentarii