Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






"Dulăii" campioni, la două victorii de event!


[starttext]







După ce au adus Cupa României în Ștefan cel Mare, dulăii campioni s-au calificat în finala Ligii Naționale! Cupa României a fost un cadou-omagiu adus de ziua clubului DINAMO! 
Avem Cupa României, azi începe lupta pentru primul EVENT! Deseară vom fi alături de dulăii campioni! Cunoaștem spiritul Dinamo, la handbal: "suntem 8" alături de copiii noștri! 
Ne așteptăm ca "dulăii” să joace din adâncul inimii pentru galeria de nota zece! Cea mai frumoasă galerie din România, este renumită și în Europa după evoluțiile echipei de handbal în Liga Campionilor! 
La handbal masculin, fiecare victorie, este dedicată lui Marian Cozma, care ne vegheaza ca înger simbol, alături de Cătălin Hîldan! Sub tabela de marcaj, stă fotografia lui Marian Cozma: “Ești forța noastră!”
Dulăii sunt mândria noastră! Este de apreciat că de 35 de ani de zile, la handbal masculin, DINAMO este acolo sus, pe locul unu sau doi! 
Iubim dulăii din adâncul INIMII! Sezonul trecut, 2015-2016, Dinamo a fost câștigătoare a tilului de campioană în Liga Națională și a Supercupei României la  handbal masculin! 
În sezonul actual, avem CUPA și ne luptăm pentru titlul de campioană în Liga Națională! Avem șansa primului EVENT! Să fim alături de DULĂII CAMPIONI! 
Suntem la două victorii de event! Se aude deja strigătul de luptă: Augh Augh Augh!
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!






Articol scris de: Ranete Aurora

sursa photo: www.csdinamo.eu

[endtext]

Comentarii