Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a primit prima ofertă concretă pentru Hanca. Răspunsul "câinilor"

[starttext]






FOTO: Raed Krishan



Sergiu Hanca, unul dintre cei mai apreciați jucători ai dinamoviștilor din sezonul recent încheiat, este curtat de mai multe echipe din străinătate.



Una dintre formațiile care și-au manifestat interesul pentru mijlocașul de 25 ani este gruparea din prima ligă franceză Lille (locul 11 în sezonul abia încheiat).

Conform TV Dolce Sport, francezii i-ar fi oferit lui Dinamo 600.000 de euro în schimbul lui Hanca, ofertă refuzată categoric însă de oficialii dinamoviști. 

1.250.000 €
e cota de piață a lui Hanca, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

De altfel, tehnicianul Cosmin Contra a specificat clar că și-ar dori ca cei mai buni jucători să rămână la echipă și din sezonul viitor, doar în cazul unor superoferte fiind dispus să renunțe la oamenii săi de bază. 

Sergiu Hanca este unicul dinamovist din lot convocat pentru "dubla" cu Polonia și Chile. Mijlocașul este la a doua convocare la națională, după ce Daum l-a chemat și pentru meciul cu Danemarca din martie, încheiat 0-0. Hanca a fost doar rezervă în acel meci. 

12 goluri și 13 pase decisive
a reușit Hanca pentru Dinamo în sezonul 2016-2017, în toate competițiile

"Îmi doresc ca în cazul în care vor pleca jucători, ei să plece pe un preţ corect, pe bani mulţi, conform valorii lor. Astfel, să-i putem înlocui cu alţi jucători de valoare. Avem jucători buni, de echipa naţională, iar dacă pleacă aş vrea să plece pe bani mulţi"  Cosmin Contra, pe 16 mai, la TV Digi Sport




sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii