Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bratu: ”Am văzut spirit la jucătorii mei!”

[starttext]





Florin Bratu surprinde după eşecul cu CFR Cluj: ”Am văzut spirit la jucătorii mei!” De ce crede că Dinamo a pierdut meciul




Dinamo a pierdut cu 3-1 pe terenul campioanei României, dar Florin Bratu spune că a fost mulţumit de atitudinea arătată de jucătorii săi. Antrenorul lui Dinamo dă vina pe lipsa de maturitate.


Dinamo a deschis scorul cu CFR Cluj, dar a primit apoi trei goluri. Florin Bratu nu este supărat pentru înfrângere şi susţine că lipsa de maturitate a jucătorilor săi s-a văzut, deoarece n-au ştiut să gestioneze lucrurile la 1-0. În plus, Bratu subliniază că a jucat contra unei echipei care a investit foarte mult în transferuri şi care anul trecut a luat titlul:

”Am văzut spirit, am văzut o echipă, a mea, care a luptat până în ultimul moment. Din păcate, lipsa de maturitate care ne lipseşte în acest moment... Am avut 1-0, noi tineri, nu am ştiut să ţinem de scor. Cred eu că putem învăţa din astfel de meciuri. Totuşi, am jucat cu campioana României, o echipă cu investiţii enorme pentru fotbalul românesc. Cred eu că nu ne-am făcut de râs în această seară. Chiar pot să spun că CFR nu şi-a creeat ocazii timp de 60 de minute, decât din faze fixe. Cred eu că această echipă poate creşte şi putem face o echipă frumoasă la Dinamo.


Lipsa de maturitate ne-a trădat în această seară. Jucând cu o echipă puternică, o echipă care şi-a arătat colţii, am luat goluri prea uşor şi trebuie să evităm asta în meciurile următoare”, a declarat Florin Bratu la Telekom Sport.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii

Trimiteți un comentariu