Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a bătut palma cu un mijlocaș de Mondial!

[starttext]





cooper



Dinamo l-a pierdut pe Zlatinski, care a semnat cu FCSB, însă s-a reorientat în timp record şi a bătut palma cu un jucător care a evoluat la Mondialul din Rusia. Armando Cooper, coechipier cu Penedo la naţionala statului Panama, s-a înţeles cu formaţia din Ştefan cel Mare şi va semna zilele viitoare.



Bratu poate răsufla uşurat, deşi l-a pierdut pe Mahlangu, plecat la Ludogorets. Oficialii din Ştefan cel Mare au găsit un mijlocaş central capabil să ajute formaţia în tentativa de a-şi atinge obiectivele. Armando Cooper, fost la Oţelul, a fost titular în două partide la Mondial, iar acum se întoarce în Liga 1.


Fost la Toronto, cu care a luat titlul în 2017, Cooper fusese anul acesta împrumutat la Universidad de Chile. Dar perspectiva de a reveni în Liga 1, acolo unde a mai evoluat în tricoul Oţelului (sezonul 2013-2014), l-a determinat să accepte imediat oferta "câinilor".

Zilele viitoare mijlocaşul panamez va sosi la Bucureşti şi îşi va pune semnătura pe contract. Nu va fi ultimul transfer al formaţiei lui Bratu, conducerea urmând să mai aducă în perioada următoare un atacant şi un fundaş central.

În vârstă de 30 de ani, Armando Cooper este un star al naționalei Panama.
Mijlocașul are 100 de selecții și 7 goluri pentru naționala țării sale. Ultimul club la care a evoluat Cooper este Universidad de Chile.
La Oțelul Galați a evoluat în perioada 2013/2014, club pentru care a bifat 23 de apariții și 2 goluri.
În cariera sa a evoluat la Arabe Unido (Panama), Godoy Cruz (Argentina), Oțelul, St Pauli, Toronto FC, Universidad de Chile.
La 450.000 de euro este evaluat jucătorul, conform Transfermarkt.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii