Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fundașul dreapta dinamovist Kino Delorge, 20 de ani, ar putea fi titularizat în meciul de sâmbătă

[starttext]




Delorge (în dreapta) și Mahlangu nu mai sunt coechipieri, dar belgianul ar putea bifa sâmbătă prima apariție în tricoul




Fundașul dreapta dinamovist Kino Delorge, 20 de ani, ar putea fi titularizat în meciul de sâmbătă împotriva celor de la Hermannstadt.




Dinamo are a doua cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 10 goluri încasate în 5 etape. Doar FC Voluntari a primit mai multe goluri decât "câinii", 11. Deranjat de gafele continue ale fundașilor săi, Florin Bratu a tot încercat diverse variante în defensivă, în speranța că va reuși să stabilizeze acest sector.

Acum a venit momentul ca fundașul dreapta Laurențiu Corbu, 24 de ani, să îi lase locul lui Kino Delorge, 20 de ani. "Mitraliera" are de gând să-l debuteze pe belgian în tricoul lui Dinamo împotriva celor de la Hermannstadt, în meciul programat în Ștefan cel Mare, sâmbătă seară.

Fundașul dreapta a fost adus în această vară în Ștefan cel Mare, liber de contract, după ce ultima oară a evoluat pentru Dordrecht.Deși Delorge a semnat cu Dinamo în urmă cu o lună, nu a jucat până acum pentru că a fost în urmă cu pregătirea fizică și a avut nevoie de pregătire suplimentară pentru a se pune la punct.

Un alt jucător care va reapărea în echipă este stoperul Giorgos Katsikas. Din schemă va ieși tânărul Denis Ciobotariu, care a gafat serios în înfrângerea cu CFR, 1-3.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Hermannstadt: Penedo - Delorge, M. Popescu, Katsikas, Olteanu - Nistor, R. Grigore - Sorescu, R. Moldoveanu, Salomao - D. Popa

28 de partide
a jucat Delorge pentru Dordrecht sezonul trecut, în toate competițiile

3 ani
este perioada pe care a semnat Delorge cu Dinamo

Dinamo - AFC Hermannstadt se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, în "Ștefan cel Mare".

FOTO: Raed Krishan
 sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii