Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Diogo Salomao anunță că roș-albii își vor rezolva problemele din defensivă, si vor fi și mai buni în atac

[starttext]



Foto: Raed Krishan



Diogo Salomao trage un semnal de alarmă pentru meciul de mâine seară, considerând că atacantul oltean este cel mai periculos fotbalist al celor de la CSU.




Diogo Salomao, 29 de ani, are un start de campionat foarte bun în tricoul lui Dinamo, după ce stagiunea trecută a terminat-o fruntaș al echipei sale la numărul de goluri marcate și de pase oferite. Mijlocașul stânga anunță că roș-albii își vor rezolva problemele din defensivă, vor fi și mai buni în atac și, nu în ultimul rând, spune că gazonul dezastruos de la Craiova nu îl sperie.

- Diogo, esti golgeterul lui Dinamo. Cum te simți?
- Mă simt senzațional pentru că pot să îmi ajut echipa cu goluri și pase de gol. Le sunt recunoscător colegilor mei, pentru că și ei îmi oferă ajutor mie. Este un joc de echipă și dacă nu ne-am ajuta reciproc, n-am avea niciunul astfel de performanțe. Îmi doresc să o țin tot așa și să fiu tot mai bun.

- Stagiunea trecută ai marcat 10 goluri. Sezonul acesta ce număr de reușite îți propui?
- Nu m-am gândit la un număr în mod special, dar cred că m-aș simți împlinit dacă mi-aș depăși performanțele din sezonul trecut.

- Cu antrenorul Florin Bratu cum te înțelegi?
- Avem o relație foarte bună. Îmi place pentru că este un tehnician ambițios, care cere întotdeauna de la atleții săi tot ce au mai bun aceștia de oferit. Cred că e foarte important faptul că antrenorul nostru este tânăr și a jucat și el la Dinamo. Știe exact ce înseamnă spiritul acestei echipe. Îl va ajuta pentru cariera lui în continuare.

"Ne adaptăm condițiilor proaste"

- Dinamo are al doilea cel mai bun atac din Liga 1, dar încasați și multe goluri.
- Stilul nostru de joc este într-adevăr foarte ofensiv și încă ne îmbunătățim în acest sector. Mai avem de lucrat la jocul colectiv din defensivă, dar se vor așeza și aici lucrurile. Sunt sigur de asta.

- Jucați sâmbătă cu CSU Craiova. Ce așteptări ai de la acest meci?
- Șansele sunt foarte echilibrate în această întâlnire. Ca și noi, și ei au o echipă bună și joacă bine în ultima perioadă. Stadionul lor are o atmosferă nemaipomenită. Noi suntem nerăbdători să jucăm acest meci și sperăm să aducem acasă cele 3 puncte.

- Te sperie gazonul prost de pe "Ion Oblemenco"?
- Orice jucător apreciază un gazon bun pentru că aduce jocului un plus de calitate. Și accidentările sunt mai puține. Dacă nu avem parte de aceste lucruri, asta este, mergem înainte și vom face tot ce putem ca să ne adaptăm, indiferent de ce condiții întâlnim.

"Tinerii vor străluci"

- Cine este cel mai periculos jucător de la olteni?
- Aș zice Mitriță. Are niște calități interesante, este în formă bună în acest moment și se gândește încontinuu la gol.

- Pe la antrenamente sunteți înconjurați de mulți jucători tineri.
- E adevărat! Sunt câteva talente adevărate care pot fi dezvoltate de la echipele noastre de juniori. Sezonul trecut au jucat foarte bine câțiva băieți, cum este Robert Moldoveanu, de exemplu. Sper să avem în continuare jucători tineri care să evolueze bine și în acest sezon. Ei trebuie să învețe cât mai mult și va veni și vremea lor să strălucească pentru Dinamo.

- Care sunt obiectivele lui Dinamo pentru acest an?
- Evident, să avem un sezon mai bun ca ultimul. Suntem foarte concentrați pe calificarea în play-off. Odată ce am ajuns acolo, vom stabili noi obiective.

"Bratu are o experiență mare ca jucător și zilnic ne surprinde cu câte ceva, învățăm multe de la el. Antrenamentele lui sunt complete și foarte competitive. Îmi place că știe să creeze o competiție sănătoasă între jucători"
Diogo Salomao

3
goluri și 2 assist-uri în 6 meciuri a reușit Salomao în acest sezon de Liga 1, fiind golgeterul lui Dinamo și al doilea cel mai bun pasator după Nistor, care are un assist mai mult

6,67
este media notelor GSP ale lui Salomao, a doua cea mai mare din "haită", după Nistor, care are 6,83

10
goluri și 9 assist-uri în 40 de meciuri a produs Salomao sezonul trecut, în toate competițiile, fiind cel mai bun marcator și cel mai bun pasator al "câinilor"

1.250.000 €
valorează Salomao în acest moment, fiind cel mai scump dinamovist, alături de Hanca, acesta având aceeași cotă de piață

Foto: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii