Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ivan Pesic susţine că a avut ofertă de la BATE Borisov, echipă calificată în play-off-ul Ligii Campionilor, dar i-a refuzat 💓

[starttext]




Un jucător de la Dinamo a refuzat o ofertă de la un club din play-off-ul Ligii Campionilor: ”A contat că antrenorul mi-a zis să rămân”


Ivan Pesic spune că şi-a rezolvat problemele la Dinamo după ce Florin Bratu i-a transmis că are nevoie în continuare de el. Mijlocaşul de 26 de ani susţine că a avut ofertă de la BATE Borisov, echipă calificată în play-off-ul Ligii Campionilor, unde o va întâlni pe PSV Eindhoven.




Ivan Pesic a semnat cu Dinamo la începutul anului, după ce s-a despărţit de Hajduk Split, dar n-a reuşit să devină jucător de bază. Jucătorul croat a vrut să plece în această vară, dar spune că a fost convins de Florin Bratu să rămână:

”Am discutat normal, în special săptămâna trecută, am vorbit despre plecarea mea de la Dinamo, pentru că apăruse o ofertă, dar antrenorul mi-a zis clar: ”vreau să stai, să rămâi aici!” Aşa că pentru mine este foarte bine, pentru că aşa mi-a demonstrat că are nevoie de mine. Este important când antrenorul îţi spune asta. Poate meciul următor joc, nu se ştie”, a declarat Ivan Pesic pentru Telekom Sport.


Oferta la care Pesic face referire a fost de la BATE Borisov, echipă care s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a trecut de Qarabag. Deşi putea să joace în cupele europene, Pesic a preferat să rămână la Dinamo:

”Am vorbit deschis despre asta şi pentru mine a fost important când antrenorul mi-a zis să rămân, am zis ”sigur nicio problemă!” Am avut o discuţie ca de la bărbat la bărbat, o discuţie deschisă. Am vorbit săptămâna trecută şi, cum poţi vedea, sunt încă jucătorul lui Dinamo”, a mai spus Pesic.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii