Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bratu încearcă să-i liniștească pe fani după plecarea lui Mahlangu: "Am făcut rost de bani și vom aduce pe altcineva"

[starttext]



Bratu și Mahlangu au colaborat excelent în lunile în care au lucrat împreună // FOTO: Raed Krishan




Florin Bratu nu se sperie după plecarea lui May Mahlangu la Ludogoreț și spune că Dinamo va transfera pe cineva zilele viitoare.





Dinamo l-a vândut pe May Mahlangu la Ludogoreț Razgrad, pe 500.000 de euro, și a purtat discuții pentru vânzarea lui Dan Nistor la FCSB. Ultimele evenimente nu-l sperie însă pe antrenorul "câinilor", Florin Bratu, care spune că echipa va fi întărită în zilele următoare cu un jucător de valoare apropiată de cea a lui Mahlangu.

- Domnule Bratu, cum vă simțiți când ați pierdut un om foarte important, iar un altul a fost la un pas să fie dat la marea rivală?
- Cum adică?

- Păi, Mahlangu a fost deja vândut la Ludogoreț, iar Gigi Becali a anunțat public că-l dorește pe Nistor. Statisticile arată că ei sunt cei mai buni dinamoviști din acest sezon.
- Da, ai dreptate, așa este. Ce pot să zic...? Cluburile de fotbal din România trăiesc și din transferuri. Am făcut rost de bani și vom aduce pe altcineva bun în locul lui May. Ne vom întări.

"E MAI MOTIVAT ACUM!"
- Totuși, poate cel pe care îl transferați nu se va acomoda imediat.
- Există un risc, e adevărat, dar nu avem ce să facem.

- Dumneavoastră ați fost de acord cu vânzarea lui Mahlangu sau nu ați fost consultat?
- Da, am fost de acord. Am fost întrebat de cei din conducere. Nu se pune problema să nu fiu întrebat. La Dinamo ne consultăm în orice problemă.

- Ce înseamnă pentru dumneavoastră, ca dinamovist, ca liderul din teren al echipei să negocieze cu FCSB?
- Nu vreau să comentez acest subiect. Eu am meci sâmbătă cu Hermannstadt și îmi pregătesc meciul. Nu vreau să intru în alte detalii.

- Este și Nistor inclus în pregătirile pentru partida cu Sibiu? S-a vorbit despre anumite proteste ale sale la antrenament.
- Normal că este inclus și el! Nu e nimic adevărat! Nistor nu e genul acesta de jucător. Dan se pregătește exemplar și este chiar mai motivat ca până acum. Cel puțin așa mi se pare mie, că își dorește și mai mult ca până acum să dovedească.

6,60
este media notelore GSP a lui Mahlangu, fiind a doua cea mai bună medie din lotul dinamovist

3 goluri
în 62 de meciuri a marcat Mahlangu în Liga 1, all-time


FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii