Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Oficialii lui Dinamo nu sunt deranjați că afaceristul din Pipera negociază direct cu un jucător aflat sub contract cu "câinii" încă 2 ani!

[starttext]






Imagini pentru negoita gsp



Gigi Becali a pregătit 750.000 de euro plus TVA și Kamer Qaka în schimbul lui Dan Nistor, dar trage de timp pentru a estima șansele ca FCSB să intre în grupele Europa League. În cazul unui rezultat bun diseară, finanțatorul FCSB ar putea fi convins să pluseze la suma de transfer, așa cum cere Negoiță.




În presă, oficialii dinamoviști au refuzat vehement ofertele patronului FCSB și spun că Nistor nu pleacă de la Dinamo. Mai mult, oficialii îl acuză pe latifundiar că vrea să destabilizeze echipa, dar în același timp nu sunt deranjați că afaceristul din Pipera negociază direct cu un jucător aflat sub contract cu "câinii" încă 2 ani!

Becali chiar a declarat: "I-am spus băiatului că-i măresc salariul de la 15.000 de euro la 20.000 de euro". Dinamo nu a reclamat la nicio comisie acest lucru, acesta fiind un semn clar că roș-albii sunt de acord să-l cedeze pe Nistor la FCSB pentru prețul corect.

Interesant este și faptul că managementul dinamovist nu a făcut niciun pas spre căpitanul echipei. Nu i-a fost propusă nicio mărire salarială după ce Becali a început asaltul financiar, lucru confirmat chiar de Nistor pentru GSP: "Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo. Aștept să văd că sunt respectat de club"

ÎL UMPLE DE BANI!
Sursele GSP susțin că Negoiță ar vrea un milion de euro și pe Qaka, iar Becali trage de timp pentru a vedea ce face FCSB diseară cu Rapid Viena. Dacă echipa lui Nicolae Dică scoate un rezultat bun care îi dă șanse mari de calificare în grupele Europa League, atunci Gigi ar putea să pluseze cu 250.000 de euro. Potul total pentru FCSB dacă intră în grupe este de 10.000.000 de euro!

Rapid Viena - FCSB e joi, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV. Vezi AICI echipele probabile!
Dacă acceptă oferta lui Becali, Nistor va primi un salariu de 20.000 de euro pe lună, plus o primă de instalare de 100.000 de euro. Becali vrea să-i ofere aceeași sumă de bani și în cazul unei calificări în grupele Champions League sezonul viitor.

N-ARE DREPT DE JOC
În cazul unei înțelegeri, Dan Nistor nu va avea drept de joc în returul cu Rapid Viena, data limită a introducerii unui jucător pe lista UEFA fiind ora 24:00 din seara dinaintea manșei tur a play-off-ului. Adică, Dan va putea juca pentru FCSB în grupe doar în cazul calificării.

10.000 €
pe lună câștigă Nistor la Dinamo

1.100.000 €
valorează Nistor în acest moment

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii