Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alexandru David: "Când va ajunge Dinamo să meargă la «palat» să ducă jucători, atunci ne vom desființa! '' 💓

[starttext]



Imagini pentru Alexandru David dinamo






Alexandru David, președintele lui Dinamo, a reacționat dur la aflarea veștii că Dan Nistor, 30 de ani, ar putea merge mâine la "palatul" lui Gigi Becali împreună cu patronul Ionuț Negoiță pentru a negocia transferul căpitanului "câinilor" la FCSB.




"Când va ajunge Dinamo să meargă la «palat» să ducă jucători, atunci ne vom desființa! Eu am vorbit cu Dan la telefon săptămâna trecută. M-a nedumerit declarația lui că nu e respectat. Cred că acest club în fiecare lună îl respectă pe data de 15, când intră banii. În urmă cu trei săptămâni i-am cerut lui Nistor să-și prelungească înțelegerea. Știm ce-și dorește și vom rezolva aceste probleme. Din discuțiile pe care le-am avut cu el, nu-și dorește să plece la FCSB. E evident că-și dorește condiții mai bune și un salariu mai mare dacă va prelungi. Știm ce vrea Dan și putem să rezolvăm aceste probleme. Nu are pretenții extraordinare.

Nu are loc luni nicio discuție, pentru că domnul Negoiță e plecat din țară.

Va avea loc o discuție săptămâna viitoare cu Nistor și lucrurile se vor rezolva 100%.

Am înțeles că domnul Becali s-a reprofilat și caută căpitani. Noi vom face o plângere la comisie împotriva finanțatorului FCSB și a clubului său. S-a depășit o limită în această săptămână prin ce a făcut FCSB. Spune că nu l-a contactat pe jucător? Haideți să vedem ce zic comisiile! Vom veni și noi cu probele noastre", a declarat Alexandru David la TV Digi Sport.

"Vor mai veni jucători la Dinamo. În ceea ce-l privește pe Dudea, e decizia antrenorului de a-l ceda. El trebuie să aibă meciuri în picioare. La Axente lucrurile nu sunt foarte clare"
Alexandru David, președinte Dinamo

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii