Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






New Dinamo compromite Viitorul lui Hagi?

[starttext]




Imagini pentru Dinamo viitorul gsp





Ne cam enervează Viitorul ăsta.Mereu am avut meciuri grele cu ei.Meciuri frumoase īntr-adevăr, spectaculoase, cu multe goluri, dar meciuri īn urma cărora cu greu am smuls cel mult un egal, asta pentru că īn aceşti ultimi 5-6 ani, tot timpul am fost " New Dinamo " dar cu o conducere şi investiții old fashion.Până la urmă, că vrem sau nu să acceptăm, am cam mers pe proverbul: " Ce semeni, aia culegi ".



Hagi(nu fac apologia lui Hagi aici, nicidecum) a avut o logică şi o continuitate īn politica de a conduce un club: a creat o Academie, a adus jucători " pe ochi de cunoscător ", a oferit condiții de pregătire mai mult decât decente, a ştiut să īncheie contracte profesionist semnate, cu clauze ferme şi īn avantajul ambelor părți: jucător/club.Ca atare, rezultatele nu " s-au sfiit să apară "- performanță, profit financiar, " ieşiri īn lumea europeană " a fotbalului- deci succes.
Noi ? " Ca la noi la nimeni " aşa cum spune un celebru banner.Noi avem politică inversă: ia-l p-ăsta īn vară cu 2 lei, dă-i salariu 1 leu, că-l vindem la prima zăpadă cu 5 lei- deci avantaj ionuț ! C-aşa-i īn tenis...Īn fine, haideți să vorbim despre meciul de azi.
Pentru toți dinamoviştii, orice meci cu Viitorul pe care l-am disputat īn ultimii 2 ani, ne aduce aminte de acel 3-3 din Mai 2016 când EKENG s-a stins pe teren.Mircea Rednic- un om şi antrenor cerebral, reamintea că atunci, chiar şi cu Ekeng prăbuşit, " viitorii " erau la fel de preocupați de rezultat decât de soarta unei vieți omeneşti.
No comment ! Dar hai Dinamo ca astăzi să-i lăsăm şi noi pe Viitorul " cu declarații no comment " ! Nu prea ne mai putem permite să pierdem acest joc.Avem 4 puncte, pierdem legătura cu primele 6 locuri asiguratoare de playoff, ne-ar pune plumb īn ghete şi dinamită īn speranțe.Venim cu o " zestre " de 7 goluri īncasate īn 3 meciuri, o " zestre " apăsătoare pe care am avut-o ultima oară culmea, cu " un mare creator de Dinamo ", Dinamo al marelui Angelo Niculescu, din sezonul '65-' 66.
Nu ne putem erija noi īn antrenori.Deocamdată Bratu deține acest rol.Dar ne putem exprima opinia cum că trebuie schimbat ceva.Apărarea " nu ține ", iar pentru cei " asasini " de la mijloc: Nistor-May-Salomao, e cam frustrant.Nu mai vrem să-i dăm Knock-out-uri lui Popovici, aşa cum i-a dat el lui Popescu, nu mai vrem să-l stigmatizăm pe Katsi, nu mai vrem să fim ironici la adresa lui Corbu.
Jucați fraților ! Demonstrați că iubiți tricoul pe care īl īmbrăcați, că-i Macron, că are sponsor Unibet- voi, prin jocul vostru trebuie să ne demonstrați că avem 11 sponsori pe teren cu IUBIM DINAMO ! Cărui fan credeți că īi face plăcere să vă critice ?
Nu avem voie să pierdem acest meci !
Vă rugăm: Compromiteți Viitorul lui Hagi !

Articol scris de: Caine Rosu
sursa photo: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii