Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Vaișcovici: ''Eu cred că dacă Gigi Becali dă un milion de euro, Negoita îl duce de mână pe Nistor la FCSB.''

[starttext]










Claudiu Vaișcovici, fost jucător la Dinamo, a comentat situația de la clubul alb-roșu și a criticat strategia lui Ionuț Negoiță, care l-a vândut pe May Mahlangu la Ludogoreț pentru 500.000 de euro, dar a vorbit și despre posibila plecare a lui Dan Nistor.




"Dacă-l dăm și pe Nistor, s-a terminat. La Dinamo e ca la aprozar. L-am dat deja pe Mahlangu, care mai mișca și ăla ceva. May era un jucător foarte util, cu o capacitate de efort extraordinară. Mai pierdea el mingi, dar dacă alerga atât și nici nu pierdea mingi, nu mai juca la Dinamo. Dacă îl dăm și pe Nistor... Fără el, Dinamo e ca Voluntariul. O să se bată la retrogradare!

Eu cred că dacă Gigi Becali dă un milion de euro, Negoita îl duce de mână pe Nistor la FCSB. Cu omul ăsta trebuie stat clar de vorbă și trebuie întrebat «Băi, ce vrei tu? Să terminăm pe 6-7 an de an sau să ne batem și noi la campionat?»

Negoiță zice că vrea să vândă echipa, dar daca vine unul și îi dă 10 milioane de euro, o să spună că vrea 15. Daca vine altul și îi oferă 15, el o să ceară 20. Nu va mai luați după ce spune. El nu vrea să dea echipa, vrea să facă bani", a declarat Claudiu Vaișcovici pentru Pro X.

"CE AI FĂCUT CU TSITSIPAS?"
Vaișcovici a vorbit și despre jucătorii lui Dinamo și a făcut o confuzie amuzantă, încurcându-l pe fundașul grec Georgios Katsikas cu jucătorul de tenis Stefanos Tsitsipas, 20 de ani, locul 15 ATP.

"Să sperăm că Bratu va face treabă bună. Dar văd foarte mulți tineri și câte 4-5 schimbări pe meci. Mă gândesc la Tsitsipas ăsta. Păi, ce-ai făcut cu Tsitsipas? L-ai avut sezonul trecut, l-ai folosit în primele meciuri și acum e rezervă. De ce nu ai spus înainte de startul sezonului că nu e bun? De ce nu i-ai zis «Băiatule, pleacă!». L-a adus pe Popovici și l-a scos din echipă, spunând că nu poate juca în stânga. Dar oare nu poate juca în dreapta? Mie mi se pare că are calități! S-ar putea să se termine campionatul până își dă Bratu seama de toți jucătorii și să terminăm tot pe 8", a adăugat fostul jucător.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii