Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lovitură devastatoare pentru Dinamo » Negoiță și Nistor merg la palat pentru a negocia cu Becali

[starttext]




FOTO: Cristi Preda




Telenovela transferului lui Dan Nistor de la Dinamo la FCSB e departe de a se fi încheiat.




Potrivit informațiilor GSP.ro, patronul Ionuț Negoiță și jucătorul vor merge în cursul zilei de luni la palatul lui Gigi Becali pentru a negocia trecerea mijlocașului la FCSB.

Finanțatorul dinamovist ar fi fost tentat să accepte oferta lui Becali încă de la început, dar a ezitat, temându-se de o reacție ostilă a suporterilor. Totul s-a schimbat acum la 180 de grade după ce Negoiță a fost informat că inclusivul jucătorul tânjește după un transfer la rivală.

Considerat de o parte de fani un dinamovist convins, Nistor e mai mult decât încântat de o posibilă mutare la FCSB, dezvăluie un apropiat al fotbalistului.

Principalul punct de atracție e reprezentat de salariul de 20.000 de euro promis zilele trecute de Gigi Becali, dar și de prima de instalare generoasă, aproximativ 100.000 de euro.

750.000 €
+ Qaka este tranzacția propusă de Gigi Becali lui Dinamo

 "Nu știu nimic. N-am vorbit cu nimeni de la Steaua. Eu sunt la Rucăr acum, dar chiar nu știu de vreo întâlnire" Dan Nistor, pentru GSP.ro.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii

Trimiteți un comentariu