Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dormi liniştit - ionuț veghează pentru tine

[starttext]


Fotografia postată de Marius Andi Băjenaru.



Io zic să ne liniştim...
A fost vândut Mahlangu.Urmează Nistor.
N-are mbăh dinamovistule nimic.Păi ce, e primul sau ultimul ? Au mai fost zeci de jucători capitali pentru bunul mers al echipei, care au fost vânduți.Şi ce ? Şi ce măh, a murit careva din cauza asta ? S-a scufundat Pământul ? A crescut rata inflației din cauza asta ?



Vezi măh dinamovistule de treabă.Mergi mai departe cu " sentimente aparte " !
Ce zici ? Cum că mergi cu capul plecat ? Că sentimentele s-au estompat din cauza lipsei totale de rezultate, joc frumos, a unei strategii de conducere, că īți pleacă jucătorii importanți la rivale, că te bate comuna chiajna, " pepsi nu ştiu cum " sau Gaz Metan ? C-au ajuns toți păduchii să ia titluri, pe când echipa ta- un mare nume al fotbalului românesc, nu mai câştigă nimic de peste un deceniu ?
N-are măi dinamovistule nimic...Tu să fii aproape ! Cum aproape de cine ? Păi nu ştiu să-ți spun exact.Cică de Dinamo.Dar ăsta mai e Dinamo ???
Unii īți vând gogoşi cu Nottingham Forest, Portsmouth- cică acolo sunt 30 de mii de spectatori la meci prin ligile 2/3.Dar uită să īți spună că dincolo de-o escapadă de acum 30-40 de ani, aceste cluburi nu reprezintă mare lucru.Dar tu Dinamo, reprezinți o Istorie.
Te simți umilit ? Ai dureri de inimă ? Ai amintiri pe care le simți călcate īn picioare ? Taci şi īndură, ia bilet/abonament/tricou- ca să-i meargă afacerea lui ionuț.Pică tribuna pe tine ? N-are măh nimic, īn '77 a fost mai rău şi nu s-a văitat lumea aşa.Ai copii cărora vrei să le insufli dragostea pentru Dinamo ? Dă-i drumu' !
Cum ? Nu prea ai cu ce ? Pune-le şi tu nişte īnregistrări de acu' vreo două'j de ani.
Ah, īncă ceva.Mai lasă-mă dreaq cu orgoliul şi mândria.Astea-s basme,+ că n-ai dreptul la aşa ceva, fin'că n-ai poze de la stadion şi nici nu te recunoaşte vreo brigadă sau facțiune.
Hai pa, da' să vii la următoarea coregrafie, c-avem nevoie de tine- " țărane "!

Articol scris de: Marius Andi Bajenaru
sursa photo: www.fcdinamo.ro
[endtext]

Comentarii