Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alin Dudea , 21 de ani, va fi împrumutat la Chindia Târgoviște

[starttext]



Alin Dudea a strâns 25 de meciuri în tricoul



GSP.ro a scris încă de acum 10 zile despre posibilitatea ca Alin Dudea, 21 de ani, să o părăsească pe Dinamo în această vară, din moment ce nu mai prinde nici lotul în echipa lui Bratu.




Fotbalistului i s-a găsit deja o destinație, urmând să fie împrumutat timp de un sezon la formația din liga secundă Chindia Târgoviște.

Marcel Ghergu, președintele echipei dâmbovițene, a confirmat astăzi faptul că Dudea va ajunge la Chindia.

"În mare măsură, transferul e rezolvat. Urmează să stabilim luni toate detaliile. Pot să confirm discuțiile cu fotbalistul, el se află deja la Târgoviște. Probabil luni sau marți vom finaliza transferul. E vorba de un împrumut pe un an de zile.

Avem o relație bună cu Dinamo. Am mai luat jucători de acolo, ne-am folosit de ei, i-am sprijinit, iar ei ne-au ajutat, a fost o colaborare bună.  Fotbalistul e de acord cu mutarea, am discutat. A acceptat ideea împrumutului, probabil își dorește să joace", a declarat Marcel Ghergu pentru GSP.ro.

Dudea nu a jucat niciun minut în noul sezon. Mai mult, nu s-a aflat deloc în lot în primele 6 etape. Acesta poate fi folosit atât în centrul apărării cât și în linia mediană și a bifat 8 apariții pentru Dinamo în play-out-ul sezonului trecut.

400.000 €
e cota de piață a lui Alin Dudea, conform transfermarkt

25 de meciuri
are Dudea pentru Dinamo all-time. A fost adus de la Craiova în 2014

CHINDIA L-A VRUT IAR PE NEICUȚESCU, BRATU S-A OPUS
Fundașul Denis Ciobotariu (20 de ani) și atacantul Mihai Neicuțescu (19 ani) au fost doi jucători împrumutați sezonul trecut de Dinamo la Chindia. Ambii s-au întors în "Ștefan cel mare" în această vară și au prins minute la prima echipă.

Marcel Ghergu a mai dezvăluit că, în urmă cu două săptămâni, a purtat discuții cu oficialii dinamoviști pentru un nou împrumut al lui Neicuțescu, dar discuțiile nu s-au mai finalizat după ce Bratu a anunțat că vârful intră în vederile lui pentru actualul sezon.

21 de minute
a prins Neicuțescu în acest sezon, în înfrângerea lui Dinamo de la Mediaș, 2-3. A fost, de asemenea, rezervă în meciul cu FCSB, 3-3

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii