Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Trecem de la 4-3-3 la 4-4-3 ?

[starttext]





Imagini pentru nistor gsp


Nu este un sistem de joc, este statistica ultimelor 10 īntâlniri disputate īntre DINAMO şi CFR.În acest moment, " frânarii " au 4 victorii, Dinamo 3, iar alte 3 meciuri s-au īncheiat la egalitate.Ar fi extraordinar să batem astăzi şi să trecem la 4-4-3.




Personal, cred că īmpreună cu deplasarea de la prăzari, ne aşteaptă cel mai greu meci al campionatului, dar care nu este imposibil de câştigat.
Ce au ei īn plus ? Omogenitate, experiență şi ceva valoare.Īi văd aducând un plus de calitate pe Manea(care promite), pe Mureşan " drujbarul de serviciu ", pe Camora cel care " ştie joaca ", pe Culio, Deac, Hoban, Omrani şi Țucudean(din păcate)- fotbalişti " hârşiți " īn multe meciuri cu miză, stabili mental, fotbalişti care respectă pe metru pătrat " sarcinile de serviciu. "
Prin ce compensăm noi ? Prin tinerețe, entuziasm, prospețime(sper😕), ambiție, dorința acestor tineri de a arăta ceea ce pot īn astfel de meciuri, prin faptul că nu prea avem nimic de pierdut(jucăm contra campioanei) şi prin " emulația față de joc " pe care Bratu a reuşit de cele mai multe ori să o imprime jucătorilor.
Nu trebuie să ne fie frică de adversar, īnsă trebuie să-l tratăm cu maxim respect şi multă responsabilitate.Mă feresc să fiu tranşant īn a da un pronostic clar, dar cred că Dinamo nu pierde astăzi !
Am lăsat pentru sfârşit, un factor pe care īl văd contribuind la un rezultat bun: aportul fanilor.Se joacă īn Ardeal, zonă a țării unde alături de Galeria Dinamo din Bucureşti, dar şi din toate colțurile țării- " aceşti ultimi mohicani/nebuni frumoşi ai stadioanelor, avem şi sprijinul fraților de la U Cluj- cărora trebuie să le mulțumim īncă o dată şi să-i asigurăm de dragostea şi respectul nostru !
Azi " mergem cu trenul ", dar vrem ca Dinamo " să fie Naşul " care-i coboară din clasament, iar Nistor vrem să fie " şef de orchestră " din nou.

DOAR DINAMO BUCUREŞTI

sursa photo: www.gsp.ro
Articol scris de: Marius Andi Bajenaru
[endtext]

Comentarii