Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Time is money, team - tot money ...

[starttext]


Fotografia postată de Marius Andi Băjenaru.




Supărare mare īn sufletul fiecăruia dintre noi, sentiment absolut explicabil, căci nu ai cum să simți altceva, atunci când echipa ta pierde




Dar hai să fim realişti şi să recunoaştem că am īntâlnit un adversar cu o valoare peste cea a noastră, o echipă a Cfr-ului care nu este nici old, nici New, nici future- ci este pur şi simplu o echipă īn adevăratul sens al cuvântului(nu de speriat- să nu fiu īnțeles greşit), cu jucători ajunşi la maturitatea fotbalistică: un Culio care joacă aici de ne-am plictisit noi, cu un căpitan precum Camora mai bun decât atunci când a debutat, cu un Vinicius " turn " de control( care a luat una dintre notele cele mai mari aseară), cu Manea care nu prea " cântă fotbalul pe ritmuri fluctuante de manele ", cu Omrani având un fizic impresionant+instinct de killer şi cu un Țucudean care parcă joacă mai bine decât o făcea la noi(boală veche- vezi cazul Gnohere).
Ei bine, aceşti jucători costă !!! Contracte mari, salarii adevărate.Rezultatul: ai money/ai team, ai team/faci performanță !
La noi ? No money/no team, stai şi te uiți lung aşteptând zilele când negoiță o să se comporte ca un adevărat investitor, ci nu ca un samsar/cămătar(adică niciodată).
Bratu īncearcă să creeze o echipă, dar nu poate face minuni.Are la dispoziție un Penedo, Mahlangu, Nistor, Salomao(oscilant)- jucători ajunşi conjunctural la echipa noastră.Iar īn rest tineri, tineri care pot ajunge mari, pot demonstra, dar care până atunci vor face de multe ori " una caldă/una rece ".Mulți spun că este de vină īn aducerea lui Axente, Popovici, sau păstrarea lui Katsikas.Păi credeți că nu şi-ar fi dorit jucători mult mai valoroşi ? Dar " lucrează cu materialul clientului "- cu buzunarul patronului...Am mai spus-o: nu poți merge la piață cu bani de cartofi, iar ajuns acasă, să găteşti " duck à l'orange ".
Alții spun că ne-am săturat să tot aşteptăm un trofeu de 11 ani de zile īncoace.Foarte adevărat, dar dacă ne-am săturat, ce putem face, sau ce trebuie să facem, că tot ne place unora: " īn viața asta mai avem ceva de făcut ".
Atât timp cât negoiță stă bine mersi, nederanjat de către nimeni, la conducerea lui Dinamo, o să fim un perpetuum mobile, care se īnvârte īn gol, revenind la poziția anterioară.
Bagi bani- ai echipă ! Nu bagi bani ? Stai şi fluieri a pagubă..


sunrsa photo: www.fcdinamo.ro
Articol scris de: Marius Andi Bajenaru
[endtext]

Comentarii