Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Armando Cooper: "Sfaturile lui Penedo au contat în alegerea mea"

[starttext]




Armando Cooper, prezentat la Dinamo. "Sfaturile lui Penedo au contat în alegerea mea". Ce obiectiv şi-a fixat panamezul



Mijlocaşul panamez Armando Cooper a declarat, vineri, că speră să ajute Dinamo să obţină cât mai multe victorii, subliniind că portarul Jaime Penedo l-a ajutat în alegerea de a venit la echipa lui Florin Bratu.



"Sunt pregătit să joc şi sper să îmi aduc aportul pentru a duce echipa cât mai sus. Sfaturile lui Penedo au contat în alegerea mea, mi-a vorbit mult despre echipă, mă bucur că pot ajuta o echipă atât de mare ca Dinamo. Am fost la Galaţi, nu prea am văzut la Bucureşti, îmi place aici, e un oraş frumos, cu oameni drăguţi", a declarat Cooper.

Tehnicianul Florin Bratu a afirmat că şi-a dorit foarte mult să-l achiziţioneze pe Cooper, un jucător care va aduce valoare şi experienţă.

"Sunt foarte bucuros să-l avem alături de noi pe Armando Cooper, un jucător pe care eu mi l-am dorit foarte mult, un jucător care cu siguranţă va veni cu un plus de valoare şi de experienţă în grupul nostru. A fost foarte bine primit de către echipă şi mă bucur şi sunt foarte onorat că este alături de noi. El a mai jucat în campioantul României, la Oţelul Galaţi, îl ştim încă de atunci, un fotbalist cu o sută de meciuri la nivel de echipă naţională, un fotbalist care a jucat în multe campionate şi sperăm, ca împreună, să facem o treabă foarte bună, pentru că avem nevoie de astfel de jucători alături de noi. E bine cu pregătirea, vine din Chile, era în plin campionat. Într-adevăr nu a jucat foarte mult, mă bucur pentru că a luat aceatsă decizie, de a veni şi de a juca. A renunţat la foarte multe lucruri pentru a juca în România şi a îşi arăta în continuare pofta de fotbal. Posibil să mai apară ceva în săptămânile viitoare, fundaş, atacant. Vom vedea. Eu am încredere în lotul pe care îl am, un lot echilibrat, un lot bun cu care putem face lucruri interesante împreună. El este legitimat şi face parte din lotul echipei", a declarat Bratu.

Armando Cooper, care a jucat ultima dată la Universidad de Chile, va juca la Dinamo cu numărul 18.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii