Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gigi Becali: ''Cei de la Dinamo mi-au transmis prin Anamaria Prodan că vor un milion de euro și pe Kamer Qaka pentru Nistor'' 😲

[starttext]





Imagini pentru negoita ionut gsp




Gigi Becali, patronul FCSB, insistă să-l transfere pe Dan Nistor, mijlocașul de 30 de ani al lui Dinamo.




Contactat de GSP.RO, Gigi Becali a dat ultimele detalii despre transferul căpitanului dinamovist, dezvăluind că Dinamo i-a cerut, prin impresarul Anamaria Prodan, un milion de euro plus mijlocașul albanez Kamer Qaka, 23 de ani.

"Cei de la Dinamo mi-au transmis prin Anamaria Prodan că vor un milion de euro și pe Kamer Qaka pentru Nistor. Eu ofer 750.000 de euro și pe Qaka. Niciun euro în plus! Eu deja i-am zis lui Nistor că dau 100.000 de euro la semnătură. Am anunțat asta când oferisem 500.000 de euro lui Dinamo pentru el.

Qaka este un fotbalist bun, eu încă am încredere în el. Dar caut alt profil de jucător. Eu vreau un jucător ca Nistor! Când l-am luat pe Qaka, juca ce joacă Nistor, dribla și urca în atac. Eu pot oricând să-l vând pe Qaka, dar nu vreau. Dacă nu se face transferul lui Nistor, îl păstrez. Îl dau la schimb pentru că am foarte mulți mijlocași, dar Qaka poate fi un jucător foarte bun", a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor. Patronul FCSB așteaptă acum răspunsul "câinilor", pentru a vedea dacă sunt dispuși să renunțe la 250.000 de euro.

1.100.000 €
este cota lui Dan Nistor, potrivit transfermarkt

Qaka, cotat la un milion de euro, a venit la FCSB în vară, pentru 400.000 de euro, de la Poli Iași. A jucat 6 meciuri pentru echipa roș-albastră.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii