Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bratu: "Nu se pune problema ca NIstor să plece la FCSB"

[starttext]









Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că încearcă să-l transfere pe Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, și că oferă 500.000 de euro și pe Kamer Qaka.



Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a oferit o reacție succintă după oferta pentru mijlocașul de 30 de ani. "Nu se pune problema ca NIstor să plece la FCSB", a declarat tehnicianul dinamovist pentru Radio Dinamo 1948.

 "Habar n-am, sunt de-a dreptul șocat. Nu m-a căutat nimeni, nu m-a întrebat nimeni nimic. Nici nu mă gândeam la așa ceva. Nici nu știu ce să vă spun. Dacă aș accepta, în cazul în care s-ar ajunge la discuții, nici nu știu ce să răspund "Dan Nistor pentru GSP.ro

9
meciuri a jucat Nistor la Evian, echipă care l-a cumpărat de la Pandurii pentru 800.000 de euro, în vara lui 2013

CEL MAI BUN PASATOR DIN LIGA 1
Dintre fotbaliştii care se află acum pe prima scenă, Nistor este cel care are cele mai multe pase de gol. Nu mai puţin de 45, peste nume importante ca Deac, Cristea sau Culio.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii