Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Hanca se simte motivat să continue în Ştefan cel Mare

[starttext]





Hanca despre FCSB: "Cred că în retur pot întoarce rezultatul şi să se califice!"




Înainte de partida cu FC Hermannstadt, Dinamo a organizat o conferinţă de presă la care invitaţi au fost antrenorul Florin Bratu şi mijlocaşul Sergiu Hanca.




Sergiu Hanca a vorbit astăzi despre situaţia lui Dan Nistor şi despre plecarea lui May Mahlangu de la Dinamo. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani crede că Nistor va rămâne la Dinamo: "Mă bucur că Mahlangu s-a dus într-un loc mult mai bun pentru familia lui. Dacă a acceptat oferta lor, sunt convins că aşa e. Noi suntem în continuare la fel de uniţi şi de motivaţi. Nistor e în regulă, acelaşi pe care îl ştim de când a venit la Dinamo. E concentrat, motivat şi sunt convins că va juca foarte bine mâine. Din moment ce e cu noi aici, înseamnă că îşi doreşte să fie aici" a spus mijlocaşul care joacă la Dinamo din 2016.

Hanca se simte motivat să continue în Ştefan cel Mare: "Eu am fost motivat din prima zi, de când am semnat cu Dinamo. În viaţa unui fotbalist sunt momente mai bune şi mai puţin bune. Nu poţi mulţumi pe toată lumea, dar cel mai important e să mă antrenez, să fiu sănătos şi să-mi pot ajuta echipa când intru pe teren."

Despre evoluţiile echipelor româneşti în Cupele Europene, fotbalistul originar din Târgul Mureş spune: "Înfrângerea CFR-ului a fost surprinzătoare, cred eu. Nu mă aşteptam să piardă în Luxemburg. Am vizionat meciul celor de la FCSB şi cred că în retur pot întoarce rezultatul şi să se califice. Calificările ar fi binevenite, atâta timp cât o echipă din ţară face cinste României!".

Dinamo joacă sâmbătă de la ora 21:00 pe teren propriu cu FC Hermannstadt, în direct pe Telekom Sport 1

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii