Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bratu a anunțat că noul jucător va fi în lot pentru partida de sâmbătă cu CSU Craiova

[starttext]








Florin Bratu a vorbit despre transferul mijlocașului Armando Cooper (30 de ani), care a semnat pe 3 ani cu Dinamo, el fiind considerat înlocuitorul perfect pentru May Mahlangu. Tehnicianul a anunțat că noul jucător va fi în lot pentru partida de sâmbătă cu CSU Craiova.




"L-am ales pe Cooper pentru că este profilul de jucător căutat după plecarea lui May. E un mijlocaș box-to-box, mai puternic în duelurile fizice, ușor diferit ca stil de joc, recuperează mai bine, e mai solid, May era mai direct pe poartă. Cooper are experiență, 100 de meciuri la națională, a jucat în campionate bune, Argentina, Chile, în Germania puțin, are ceva în spate și mă bucur că a acceptat această ofertă.

A renunțat la bănuți buni ca să vină și să demonstreze în continuare. A făcut primul antrenament, e un jucator pozitiv. Are calitate, a fost acceptat de jucători rapid. Atunci când demonstrezi și ai siguranță de sine în ceea ce privește mingea, îți câștigi respectul imediat. Am avut mai multe opțiuni, a contat și experiența de la Oțelul, se știa că s-a descurcat bine la Galați, a fost un cumul de factori în cazul transferului său. Am avut mai mulți jucători pe listă, însă el mi-a atras atenția", a declarat Florin Bratu în cadrul emisiunii Ora de Sport de la 6TV.

"Cooper va fi cu noi la Craiova, dar nu știu dacă va juca de la început, dar va face parte din lot" Florin Bratu, antrenor Dinamo

Cooper a mai evoluat în Liga 1, în urmă cu 4 ani, la Oțelul Galați, fiind adus în România de Narcis Răducan.

3 goluri
a marcat Cooper pentru Oțelul Galați în 21 de meciuri, în prima ligă a României, în sezonul 2013-2014


Armando Cooper a evoluat împotriva actualei echipe în meciul Dinamo - Oțelul Galați 3-1 din 7 aprilie 2014 // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Cooper a mai jucat de-a lungul carierei pentru Arabe Unido, Godoy Cruz, Oțelul Galați, St. Pauli, FC Toronto și Universidad de Chile.
Selecția lui Rădoi
Antrenorul lui Dinamo a comentat și decizia selecționerului naționalei sub 21 de ani Mirel Rădoi de a nu chema niciun jucător dinamovist printre "tricolori".

"Eu am jucători pregătiți, cu siguranță la următoarele acțiuni Mirel Rădoi va fi mult mai atent în ceea ce privește jucătorii de la Dinamo, e responsabilitatea lui, însa îi transmit că sunt destul de pregătiți jucătorii de la Dinamo și dacă se poate să se apeleze la ei, cu mare plăcere îi punem la dispoziție și nu vor dezamăgi", a adăugat Bratu.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii