Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Campioana României a câştigat Supercupa României în faţa echipei HCDS Constanţa

[starttext]




Dinamo, ”on fire” şi la începutul noului sezon! Campioana României a câştigat Supercupa României în faţa echipei HCDS Constanţa




Dinamo Bucureşti începe sezonul cu un trofeu, Supercupa României la handbal masculin, după ce a învins HC Dobrogea Sud Constanţa cu 31-26 (16-17). Campioana şi-a luat revanşa în faţa adversarei, după ce în 2017 Constanţa câştigase tot în Sala Polivalentă cu 28-27.


Cele două formaţii vor fi advesare şi în prima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin, meci care va avea loc pe 5 septembrie, la Constanţa.
Dinamo nu s-a putut baza în acest meci pe doi jucători importanţi, Mousavi şi Heidaridad
CS Dinamo Bucureşti - HC Dobrogea Sud Constanţa 31-26 (16-17)

Bannour 7, Zulfic 6, Kuduz 3, Acatrinei 3, Szasz 3, Komogorov 2, Descat 2, Negru 2, Alouini 2, Savenco 1 / Malinovic 6, Vujovic 4, Mocanu 4, Cutura 3, Crnoglavac 2, Kevic 2, Nikolic 2, Nistor 2, Chikovani 1

Dinamo Bucureşti a schimbat jumătate de echipă în această vară, însă acest lucru nu a împiedicat-o să o pună din nou în dificultate pe Constanţa. Fraţii Esteki vor fi greu de înlocuit în ”Ştefan cel Mare”, cel puţin în perioada imediat următoare, dar jucătorii aduşi din Tunisia au arătat că au calitate şi o dată ce se vor integra în sistemul echipei vor avea la rândul lor un cuvânt greu de spus în Liga Naţională. De altfel, Amine Bannour, interul dreapta, a fost jucătorul începutului de meci. Cu golurile interului şi intervenţiile lui Makrem Missaoui, Dinamo s-a desprins la 10-6 (min. 16).

Constanţa a început mai greu partida, având probleme în principal în apărare, dar a reuşit să revine pe parcurs, din momentul în care Mitreski a început să adune paradele. Sundovski a schimbat şi linia de 9 metri, iar Vujovic şi Malinovic au reuşit să restabilească echilibrul din teren, ba chiar să-şi ducă echipa în avantaj după primele 30 de minute, 17-16.

Cele două formaţii sunt încă în faza de omogenizare, iar principalele probleme au fost în apărare. Dinamo a suferit poate şi pentru că nu l-a avut pe principalul coordonator al defensivei, Alireza Mousavi. În atac, în schimb, ambele formaţii au avut destule soluţii. Constanţa a reuşit să-şi ţină adversarul sub presiune încă vreo 15-20 de minute după pauză, poate şi pe o scădere a nivelului de joc al interilor Bannour şi Komogorov, care au terminat ”benzina” puţin mai devreme. După ce HCDS Constanţa s-a desprins la 23-20 (min. 47), Constantin Ştefan a decis să trimită în teren linia a doua. Iar noile achiziţii, Negru, Acatrinei, Kuduz şi Szasz au vrut să demonstreze încă de la început că sunt jucători pe care Dinamo se poate baza în Liga Campionilor. Pe fondul unei echipe tot mai obosite în tabăra adversă, campionii en-titre au restabilit egalitatea în minutul 50 (scor 23-23), apoi au preluat controlul total al jocului. Nicuşor Negru a fost ”on fire” pe contraatac, iar Acatrinei a reuşit să suplinească retragerea pe bancă a lui Bannour. La final, Dinamo s-a impus cu 31-26, astfel că şi-a luat revanşa pentru înfrângerea de acum un an. Mai mult, a trimis un semnal cât se poate de clar, că va fi o echipă greu de învins şi în noul sezon.

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii