Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Răzvan Burleanu, mesaj pentru toată suflarea dinamovistă: "Acesta pare să fie termenul pentru finalizarea stadionului!"

[starttext]






Răzvan Burleanu, mesaj pentru toată suflarea dinamovistă: "Acesta pare să fie termenul pentru finalizarea stadionului!"



Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, luni, că anul 2021 "pare să fie în momentul de faţă" termenul de finalizare a lucrărilor de construcţie a Stadionului Dinamo, deşi acesta trebuia să fie gata înainte de începerea EURO 2020.




"Anul 2021 pare să fie în momentul de faţă termenul pentru finalizarea Stadionului Dinamo. Nu e o veste foarte bună pentru suporterii dinamovişti, dar se ştiu toate problemele privind dreptul de proprietate al acelui stadion", a spus Burleanu.

Acesta a menţionat că fotbalul din România se va confrunta în 2-3 ani cu o problemă privind infrastructura. "Noi considerăm că azi avem nevoie de o dezvoltare a infrastructurii la nivelul fotbalului de masă, acolo unde copiii şi juniorii noştri evoluează. Pentru că nu avem cele mai bune condiţii, terenurile sunt foarte puţine. Iar numărul copiilor care joacă fotbal este pe un trend ascendent. Şi dacă ne uităm la aceste date, peste 2-3 ani vom avea o mare dificultate, practic vom avea un număr insuficient de terenuri de joc. De aceea noi, ca federaţie, am încercat să intrăm în parteneriat cu autorităţile locale pentru finanţare. Dar FRF nu poate rezolva aceste probleme, de aceea avem nevoie de ajutorul Guvernului pentru investiţii în infrastructură", a adăugat preşedintele FRF.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii