Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Bratu e antrenorul perfect pentru Dinamo!". Jucătorii din Ştefan cel Mare, cuceriţi de antrenor

[starttext]



bratu dinamo


Fundaşul echipei de fotbal Dinamo, Ricardo Grigore, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Florin Bratu este antrenorul perfect pentru formaţia alb-roşie în momentul de faţă.



"Florin Bratu este antrenorul perfect pentru Dinamo în momentul de faţă, ne dă o stare foarte bună şi o mare încredere. Ne aşteaptă un meci foarte important mâine cu FC Hermannstadt, avem nevoie de cele trei puncte şi sperăm să le obţinem", a spus el.


Fotbalistul în vârstă de 19 ani speră să nu îl dezamăgească pe antrenorul dinamovist. "Este o bucurie mare că am reuşit să joc titular. Sper să nu dezamăgesc şi să merg în continuare pe aceeaşi linie. Vreau să ducem echipa acolo unde îi este locul, în play-off. Deocamdată ne concentrăm pe fiecare meci în parte, nu ne gândim la campionat. Este departe campionatul. Vrem să urcăm uşor-uşor", a mai afirmat el.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, mijlocaşul Sergiu Hanca a caracterizat-o pe FC Hermannstadt, adversara din partida de sâmbătă, drept o "echipă imprevizibilă".

"Suntem foarte concentraţi, ne-am pregătit foarte bine pentru a putea ca mâine seară să obţinem victoria. FC Hermannstadt este o echipă imprevizibilă, am analizat-o foarte bine. Am văzut ultimul lor meci când au avut o prestaţie foarte solidă. Dar dacă vom fi atenţi la indicaţiile antrenorului atunci vom obţine cele trei puncte. Ca să devenim mai puternici e nevoie de mai mult timp, de mai multă muncă. Trebuie să fim mai omogeni. Dan Nistor este în regulă, este acelaşi jucător ca atunci când a venit la Dinamo. E un jucător important în angrenajul echipei noastre şi dacă este în continuare aici înseamnă că îşi doreşte asta", a adăugat Hanca.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1, formaţia FC Hermannstadt, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a Ligii I.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii