Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Conducătorii roș-albilor l-au sunat aseară pe Dan și i-au promis că vor face tot posibilul pentru a-i oferi salariul dorit

[starttext]




FOTO: Raed Krishan



Interesul lui Gigi Beclai l-a ajutat pe Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, să obțină o creștere salarială de 50 la sută.



Negocierile cu FCSB l-au bulversat pe Dan Nistor. Momit de Gigi Becali cu un salariu de 20.000 de euro pe lună și o primă de instalare de 100.000 de euro, căpitanul lui Dinamo le-a cerut roș-albilor un salariu de 15.000 de euro și o sumă mai mare de bani pentru a semna o nouă înțelegere.

În primă fază, dinamoviștii sperau să obțină un milion de euro de la latifundiarul din Pipera și nu au demarat nicio discuție cu Dan. După ce Gigi l-a deturnat pe Zlatinski, care era în negocieri cu "câinii", aceștia s-au speriat și au trecut la fapte! Conducătorii roș-albilor l-au sunat aseară pe Dan și i-au promis că vor face tot posibilul pentru a-i oferi salariul dorit.

NEGOIȚĂ, CONVINS CU GREU
Conform surselor Gazetei, managementul dinamovist a dus adevărate lupte cu Ionuț Negoiță pentru a-l convinge să crească plafonul de salarii, limita de până acum fiind chiar leafa lui Nistor, de 10.000 de euro pe lună.

Afaceristul de la RIN a fost foarte deranjat de atitudinea căpitanului, care chiar a amenințat că nu se mai antrenează dacă nu i se oferă condiții mai bune, altfel să fie lăsat să plece la FCSB. Până aseară, Negoiță era hotărât să nu-i acorde nicio mărire salarială lui Dan în cazul în care transferul la FCSB pică.

Finanțatorul alb-roșu s-a bazat în decizia sa pe faptul că cel mai bun jucător din "haită" mai are contract cu gruparea roș-albă încă 2 ani și până la urmă se va obișnui cu ideea ratării banilor de la FCSB.

Oamenii de la birouri i-au transmis lui Negoiță că e nevoie de o infuzie serioasă de bani pentru a-l ajuta pe Nistor să fie concentrat în continuare pe jocul de la Dinamo. Având în vedere că e greu de crezut că Becali mai e interesat de căpitanul "haitei", Negoiță a acceptat să se vadă săptămâna viitoare cu jucătorul pentru a-i satisface pretențiile.

"Suporterii au vrut să vină la mine acasă să-mi arate că mă respectă, să îmi dea bani, dar eu știu că am respectul lor. Și ei îl al pe al meu. Nu vreau banii fanilor. Am nevoie să văd respect din partea clubului la care joc"Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

6,80
e media notelor GSP ale lui Nistor, cea mai mare din lotul dinamovist

1.100.000 €
valorează Nistor, conform transfermarkt.de

"AM VRUT SĂ AJUT DINAMO!"
Anamaria Prodan a intermediat discuțiile dintre Gigi Becali și Dinamo pentru transferul lui Nistor. Contactată de GSP, impresara spune că roș-albii au ratat o afacere foarte bună: "Suntem în perioada de transfer și am vrut să aduc bani clubului Dinamo. La 31 de ani, câți are Nistor, e greu să iei pe el 800.000 de euro și un jucător de 22 de ani. Cred că era un deal bun pentru toată lumea. Nu comentez refuzul clubului Dinamo pentru că fiecare își face politica de transferuri așa cum crede că este OK. Spun totuși, din punctul de vedere al managerului care lucrează cu mai multe echipe, nu numai cu Steaua, că era o afacere foarte bună".

A RENUNȚAT LA BANI PENTRU DINAMO
În momentul în care mijlocașul s-a întors în iarnă de la CFR, căpitanul dinamovist a renunțat la bani pentru a se întoarce la echipa de suflet. În Gruia, Dan a câștigat lunar 15.000 de euro, iar la Dinamo a acceptat un salariu cu 5.000 de euro mai puțin.

AU ADUNAT 20.000 DE EURO
Peluza Cătălin Hîldan a hotărât să strângă rândurile în încercarea de a-l convinge pe Nistor să rămână la Dinamo. Astfel, suporterii dinamoviști care cotizează în regim socios au adunat 20.000 de euro pe care vor să îi ofere mijlocașului.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii