Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Becali e dispus să dea 750.000 de euro pentru mijlocașul central al "câinilor"

[starttext]



nistor



Transferul lui Nistor la FCSB a picat, însă Becali a făcut o ultimă ofertă pentru mijlocașul lui Dinamo. Patronul vicecampioanei e dispus să dea 750.000 de euro pentru mijlocașul central al "câinilor".

Dinamo l-a transferat azi pe Mahlangu la Ludogorets, astfel că oficialii din Ștefan cel Mare și-au permis să ignore oferta FCSB-ului pentru Nistor.


Sub nicio formă mijlocașul nu va ajunge la rivală, au anunțat oficialii din Ștefan cel Mare, însă Gigi a venit cu o ultimă ofertă, în direct la tv. Dacă inițial era dispus să îl dea la schimb pe Qaka + 500.000 de euro, Becali a dezvăluit că e dispus și să acorde doar o sumă de bani, fără a-l integra pe mijlocașul albanez în tranzacție.

"Cineva m-a sunat azi și mi-a zis că are informații că Dinamo îl dă cu 750.000 de euro. Păi le dau atât, poftim, dar nu îl mai dau pe Qaka. Ofertă în direct, că așa vor ei, să negocieze pe la televizor. Îmi e clar că nu vor să mi-l dea. Au zis că nu îl dau la FCSB niciodată", a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Fotbalistul era extrem de tentat din punct de vedere financiar de oferta FCSB-ului, iar nemulțumirile legate de Dinamo s-au acutizat în momentul în care a aflat de plecarea lui Mahlangu. Totuși, oficialii din Ștefan cel Mare vor reuși să îl păstreze pe mijlcoaș, căruia i se va oferi un contract nou, mult mai bun decât cel actual.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii