Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Patronul FCSB a făcut o ofertă oficială lui Dinamo pentru Nistor: 500.000 de euro + Qaka

[starttext]



FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (29.07.2018)




Gigi Becali dă asaltul verii. Patronul FCSB a făcut o ofertă oficială lui Dinamo pentru Nistor: 500.000 de euro + Qaka.




După ce Gnohere scrie istorie pentru roș-albaștri, după ce a evoluat în Ștefan cel Mare, Becali îl vrea neapărat pe unul dintre cei mai constanți jucători ai rivalei, Nistor.


Finanțatorul vicecampioanei a făcut deja o ofertă oficială, iar jucătorul e momit cu o primă de instalare substanțială și cu un contract de 15.000 euro/lună.

"Am vorbit aseară cu Negoiță, aștept răspunsul lor. Mi-l doresc de mult pe Nistor", a spus Becali pentru Digi Sport.

În urmă cu două săptămâni, Becali l-a lăudat pe Nistor, pe care a vrut să îl ia în repetate rânduri la FCSB. Din cauza lui Meme, transferul a căzut, iar finanţatorul roş-albaştrilor a părut că regretă enorm acest lucru.

”Puteam să-l iau pe Nistor cu 8.000 de euro pe lună. Mie mereu mi-a plăcut de el. ’Bă, Meme, ăsta e fotbalist’, i-am spus. Meme, ’nu, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum’. Și nu l-am mai luat. Apoi, el a plecat la CFR şi am vrut să îl luăm și de acolo. Doar că a doua oară s-a opus Dan Petrescu, care nu l-a lăsat. Imediat a făcut schimbul cu Dinamo, când a aflat că-l vrem noi. Eu zic că Nistor e jucător de echipa naţională”, a spus Becali, la Digi Sport.

Dinamo părea că știe de "pericolul FCSB"
Dinamo a încearcat săptămâna trecută să le prelungească contractele lui Nistor şi Mahlangu, poate cei mai în formă jucători din acest sezon. Oficialii din Ştefan cel Mare se temeau că ar putea să piardă foarte uşor fotbalişti de calitate, aşa cum s-a întâmplat cu Gnohere, ajuns la rivala FCSB, sau Nemec.

Ionel Dănciulescu a dezvăluit că şefii roş-albilor au demarat deja procedura de prelungire a înţelegerilor pentru Nistor şi Mahlangu, fotbalişti care au jucat fantastic în acest debut de sezon. Clubul din Ştefan cel Mare şi-a creat în ultima perioadă nedorita aură de echipă care pierde jucători de mare valoare foarte uşor. Conducerea dinamovistă nu vrea să mai asiste la alte cazuri gen Nemec sau Gnohere şi îşi iau măsuri de precauţie din timp.


"În acest moment există doi jucători extrem de importanți cu care au existat primele contacte. Este vorba despre Nistor și Mahlangu. Sunt jucătorii cu care eu aș semna chiar în acest moment.

Din ce știu, au existat primele discuții între ei și conducere. Așteptăm să primim răspuns. Nu vrem să repetăm greșelile din sezoanele trecute când unii jucători au plecat prea ușor", a declarat Dănciulescu la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Judecând după politica dusă de Negoiță, e foarte posibil ca oferta lui Becali să fie acceptată, mai ales că Nistor va împlini 31 de ani. Din punctul lui Dinamo de vedere, acest schimb plus o sumă consistentă este o reală afacere. Rămâne de văzut dacă și jucătorul va fi de acord, având în vedere că s-a declarat foarte atașat de culorile clubului din Ștefan cel Mare.

375.000 de euro, plus TVA a plătit Becali în vară pentru Kamer Qaka, folosit acum ca monedă de schimb. Acestuia i s-a pus o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii

  1. Cioban nenorocit.Chiar fce tot e vrea el, daca are bani ? Sa intre el si sa joace .Sau puscarie Mm.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cioban nenorocit.Chiar fce tot e vrea el, daca are bani ? Sa intre el si sa joace .Sau puscarie Mm.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu