Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bratu: ''Noi vom încerca să dăm maximum, să îi surprindem''

[starttext]





FOTO: RAED KRISHAN



Tehnicianul dinamovist Florin Bratu a vorbit în termeni optimiști despre încleștarea de sâmbătă, ora 21:30, de la Craiova, dar recunoaște că se teme de starea gazonului de pe "Ion Oblemenco".




"Meciul de la Craiova va fi unul extrem de dificil, mai ales că ştim că ne va aştepta un public foarte ostil. Venind după această victorie muncită obţinută cu FC Hermannstadt, cred că avem un moral bun şi echipa poate să lupte pentru un rezultat bun în Bănie.

E foarte greu să pregăteşti un meci la egal, nu ne-am gândit la acest lucru. Noi vom încerca să dăm maximum, să îi surprindem, iar la sfârşit sper să fie un rezultat bun pentru noi după un spectacol fotbalistic pe măsură.

Eu respect publicul craiovean pentru că este cunoscător de fotbal, e pătimaş. Gazonul va fi o problemă pentru ambele echipe. Mitriţă şi Bancu sunt doi jucători foarte buni, pe care îi respectăm, dar nu vom lua măsuri speciale împotriva lor. Cei care vor juca în zona lor vor da maximum pentru a-i bloca", a spus Bratu, la conferința de presă de azi.

Craiova - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:30

FOTO: RAED KRISHAN
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii