Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo vinde tot! Cât a încasat Negoiță din transferuri în ultimii doi ani

[starttext]






Negoita


Dinamo vinde tot. Negoiță își transferă la prețuri de dumping cei mai importanți jucători, ultimul pe listă fiind May Mahlangu, care merge la Ludogorets pentru jumătate de milion de euro. În ultimii doi ani, patronul lui Dinamo a obținut peste trei milioane de euro din plecările din Ștefan cel Mare, aducând în schimb doar jucători liberi de contract.




Sub comanda lui Bratu, Dinamo arată o cu totul altă față, iar tehnicianul "câinilor" spera ca în următoarele sezoane să poată construi o echipă care să se lupte cu șanse la titlu.


Dar planul antrenorului nu are nicio legătură cu strategia patronului, care e interesat exclusiv să vândă jucători, chiar dacă ofertele nu sunt ieșite din comun.

Astfel, Negoiță a vândut doar în ultimii ani de 3,5 milioane de euro, investind practic nimic în aducerea de înlocuitori pe măsură. Concret, singurul fotbalist venit contra unei sume de bani în Ștefan cel Mare în ultimele două sezoane e Daniel Popa, pe care s-a plătit 30.000 de euro în 2017.

În aceste condiții e greu de crezut că fanii grupării din centrul Bucureștiului, care așteaptă deja de 11 ani un titlu de campioană, se vor putea bucura din nou pentru un trofeu.

Plecările de la Dinamo în ultimele două sezoane:

Valentin Costache (CFR) - 700.000 €

Ionuț Nedelcearu (Ufa) - 600.000 €


May Mahlangu (Ludogorets) - 500.000 €

Steliano Filip (Hajduk) - 500.000 €

Paul anton (Anzhi) - 400.000 €

Harlem Gnohere (FCSB) - 350.000 €

Valentin Lazăr (Al Salliya) - 250.000 €

Filipe Nascimento (Levski) - 200.000 €

Total: 3,5 milioane

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii